Du er her

Scandic Neptun kjøper Sjømennenes Hus

Bergen Hotel Gruppen ved Erling Falch Monsen har kjøpt Sjømennenes Hus som ligger i Østre Muralmenningen og utvider med det Scandic Neptun med 75 nye hotellrom.
Av ct_admin
Publisert 19.12.2013 19:30

Scandic Neptun.

Etter en omfattende ombygging og oppussing i 2012 fremstår Scandic Neptun som et av Bergens mest komplette hoteller. Med kjøpet av Sjømennenes Hus som ligger vegg i vegg med det allerede eksisterende hotellbygget, er det igjen klar for utvidelse. Målet er at man innen august 2014 vil ha syttifem nye rom i ulike kategorier samt nye og større møterom til kurs og konferanser.

Scandic Neptun vil etter utvidelsen ha totalt 272 hotellrom, tre restauranter og hotellbar og vil med det fremstå som Bergens fremste hotell- og restauranthus.


Styrket weekendtilbud

Scandic Neptun og Ole Bull Scene innleder fra nyttår et samarbeid om salg av showpakker.

– Samarbeidet gjør at vi kan tilby våre gjester et unikt og fullverdig tilbud for weekendoppholdet i Bergen. Vi vet at svært mange av de som besøker Bergen i helgene også benytter seg av det store underholdningstilbudet, og ønsker med dette å bidra til en enda bedre totalopplevelse for våre gjester, sier Erling Falch Monsen som eier og driver Scandichotellene Bergen City, Strand og Neptun.

– Vi jobber kontinuerlig med å forsterke hotellopplevelsen, og å gi gjestene våre det beste tilbudet i Bergen. Vi mener kunst og kultur er viktig i denne sammenhengen, og samarbeidet med Ole Bull Scene er en naturlig forlengelse av vårt allerede eksisterende engasjement med blant annet Den Nationale Scene, sier Monsen.

Pressemelding