Du er her

Rica og Klubben i Tønsberg skiller lag

Rica og eierne av Klubben-hotellet i Tønsberg har ikke kommet til enighet om en ny leieavtale. Rica har derfor etter en helhetsvurdering besluttet å forlate Klubben før 1. januar 2009.
Av ct_admin
Publisert 09.05.2008 11:35

Det er AC NOR Gruppen ASA som eier det store hotellbygget. Ricas gjeldende tiårsavtale utløper 31. desember i år, og nå er det på det rene at det ikke blir noe ny avtale.

Administrerende direktør Ole Jacob Wold i Rica Hotels sier at beslutningen er endelig. Fra 1. januar 2009 er Rica ute etter 10 års leie av Klubben, skriver Tønsberg Blad.

Rica har foreløpig ingen nye planer i Tønsberg, med Wold forteller at konsernet investerer mye på Rica Havna på Tjøme i disse dager.

- Rica ønsket ikke å investere

Asbjørn Abrahamsen i AC Nor sier til TB at de allerede har tre store hotellkjeder som er interessert i å gå inn etter Rica.
- Hva var årsaken til at Rica trakk seg?
- Hovedårsak er et vi ønsker å oppgradere hotellet både innvendig og utvendig, og at ikke Rica ønsker å være med på en slik investering. Abrahamsen tror at hotellet vil bli mer attraktivt med en skikkelig oppgradering, og at derfor flere kjeder er interesserte.

- Det er vel få ting i byen som er mer kjent enn Klubben?, sier Abrahamsen til avisen. Direktør Morten Ertsås i Rica Klubben forteller at Klubben for tiden har cirka 50 årsverk fordelt på til sammen 90 personer. Hotellet ble åpnet i 1966.