Du er her

Renaa-lærlinger vant Rogalandscup

Laget fra Renaa med Vilde Syvertsen og Mari Lisa Rosland gikk seirende ut av lærlingkonkurransen for kokker i Rogalandscup, er dermed klare for NM. Lagleder var sjefen sjøl, Sven Erik Renaa.
Av Morten Holt
Publisert 08.11.2017 09:00


Renaa-lærlingene Vilde Syvertsen (til venstre) og Mari Lisa Roland vant Rogalandscup i helga. Her sammen med Torill Renaa. (Foto: Renaa)

Også Sander André Sandsmark fra Fisketorget, og Olai Kristensen fra Matboden, er klare for NorgesCup, etter at duoen kapret sølvet.

Norgescup 2018, som er NM for kokkelærlinger, arrangeres i Rogaland i slutten av januar 2018.


Vilde Syvertsen. (Foto: Renaa)

Resultatene i Rogalandscup 2017 for kokkelærlinger

Slik ble rekkefølgen i kokkekonkurransen:

1.plass: Renaa 2 (Vilde Syvertsen og Mari Lisa Rosland)

2. plass: Fisketorget/Matboden (Sander André Sandsmark/Olai Kristensen)


Mari Lisa Roland. (Foto: Renaa)

3. plass: Spiseriet/Charles & De

4.plass: Renaa 1

4.plass: NB Sørensen

4. plass: Osthuset/Eg & Du

Renaa også med på servitørsiden

Men Michelin-restauranten Renaa markerer seg ikke bare på kokkesiden. Restauranten har også «ett og et halvt lag» med i Norgescup for servitører.

Det ene laget består av Julie Junger og Borgny Tufte, mens det andre laget som er videre til Norgescup-finalen er Hussein Albederi, som konkurrerte sammen med Margrethe Skretting Johansen fra Tango.

Mesterskapet (Rogalandscup) ble arrangert av Kokkenes Mesterlaug Rogaland på Jåttå videregående skole sist helg.

Les også: Bekkjarvik-lærlinger best i BergenCup

Les også: Oslos beste kokkelærlinger

Les også: Til Norgescup fra Hedmark og Oppland

Les også: Scandic Maritims lærlinger til NM

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her