Johan Laursen (til venstre)

Pisket seg til seier

Kjøkkensjef Johan Laursen på The Thief var i særklasse best til å piske egg da Culina arrangerte en morsom eggehvite-piskekonkurranse på vinterkonferansen til Nordic Choice Hotels.

Publisert

Det var om å gjøre å piske to eggehviter stive for hånd, og de ble regnet som stive da bollen kunne snus opp-ned over hodet.

Brukte 26 sekunder!

– Kjøkkensjefen på prisbelønte Thie Thief hadde tydeligvis pisket et egg eller to før, og pisket på utrolige 26 sekunder, forteller Kathrine Starheim hos Culina,

Petter Stordalen forsøkte seg for øvirg også, og endte med en god tid – 52 sekunder, men var altså ikke i nærheten av Johan Laursen, som var i særklasse i konkurransen, og sikret seg en Teddy-mikser.

Hadde han slått Teddy-mikseren?

– Det var mange som ville prøve seg, og tidene varierte fra litt over to minutter og nedover. Det var ganske åpent frem til Johan Laursen, kjøkkensjef på the Thief, kom. Hadde vi hatt litt bedre tid på stand, skulle vi satt ham i konkurranse med premien sin. Vi tror faktisk han hadde slått den! sier Starheim.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Powered by Labrador CMS