Du er her

Pølser og øl

Boka Pølser og øl er en veiviser til hjemmelaging av pølser og hjemmebrygging av øl. Det er Helge Hagen (56) fra Brumunddal i Hedmark som har forfattet den spesielle boka.
Av ct_admin
Publisert 14.12.2007 03:05

 

Pølser og øl kunne selvfølgelig ha vært presentert i to forskjellige bøker, men forfatteren har likevel valgt å samle en presentasjon av de to begrepene mellom to permer. Årsaken er at prosjektet på denne måten føles mer spennende og mindre forutsigbart enn ved en oppdeling, skriver forfatteren i innledningen av boka.

Kulturhistorie

Boka, på om lag 150 sider, legger vekt på de viktige metodene som må følges for å lykkes med farsepølser, spekepølser og ekte maltøl.

"Med Pølser og øl som faglig ballast har du muligheten til å utvikle dine egne produkter innen pølsenes og ølets spennende verden. Pølser og øl hører med i vår folkelige matlaging og ernæring fra lang tid tilbake. Godbiter fra kulturhistorien er derfor med som leseverdig krydder og virkningsfull inspirasjon", heter det på omslaget.

Gode bilder

Kjell S. Stenmarch har tatt de fleste bildene i boka, og de hever uten tvil kvaliteten på bokverket. Bildene er nemlig særdeles gode, og gir et meget god innblikk av hva som foregår mellom de to permene.

 

Fakta

Tittel: Pølser og øl.

Forfatter: Helge Hagen

Forlag: Tun Forlag

Format: 28 x 20 cm