Du er her

Pågangsmot ga særegent sted i havgapet

Med idealisme og pågangsmot har tre damer bygd opp Røvær kulturhotell helt ytterst i havgapet, en knapp halvtimes båttur vestover med MS Røværfjord fra Haugesund.  
Av ct_admin
Publisert 20.12.2007 09:55

 

Vigdis Haarr og søstrene Ingunn og Helga Rasmussen åpnet det hotellet på det vesle øysamfunnet sommeren 2005.

Bygd opp

- Det bare er 100 innbyggere som er bosatt på øysamfunnet Røvær, men etter to og et halvt års drift har vi allerede klart å etablere en trygg service- og overnattingsbedrift med solid økonomisk grunnlag.

- Per dags dato har vi ni tilgjengelige rom, men vi har planene klare for innrede en ny etasje, opplyser Helga Rasmussen til Horeca.

Tatt vare på

Med sitt røffe miljø, hvor tykke bjelker og gamle maritime antikviteter er tatt vare på, danner lokalene en hyggelig ramme rundt de fleste sosiale samlinger og arrangement

Jente- og guttehelger

Røvær kulturhotell er en overnattings- og serveringsbedrift (plass til 70 personer i spisesalen), og hotellet satser også på selskaper av forskjellige slag, samt kurs- og konferansearrangementer i mindre skala. I disse dager er det julebordsesong.

- I tillegg ønsker vi hjertelig velkommen til velværehelger for jenter/damer og guttehelger med varierte aktiviteter på menyen, opplyses det.

Hotellet ligger selvfølgelig helt i strandkanten, og Røvær kulturhotell har også en egen gjestebrygge til disposisjon.

Du kan lese mer om det helt spesielle overnattingsstedet på http://www.rovarkulturhotell.no/.

"