Du er her

Stilling ledig

Her vil du finne jobbannonser innen horecabransjen.

Er du vår nye seniorrådgiver innen mattrygghet og matsvinn?

Siden systemet ble lansert i Danmark i 2007 har eSmiley blitt tatt i bruk av stadig nye kunder og er nå Nordens ledende leverandør av digitale løsninger innen IK-mat (egenkontroll;HACCP). Med mer enn 10.000 nordiske kunder har vi et solid utgangspunkt for å utvikle markedet for mattrygghet i Norge videre.

I januar 2016 fikk Norge sin egen smilefjesordning, og samme år ble et norsk salgsselskap etablert. Som en del av det strategiske fokuset i Norge, har vi inngått allianse med Lilleborg og styrket deres digitale plattform med elektroniske løsninger for deres kundesegment. Vi har også etablert et strategisk samarbeid med NHO som gjør eSmiley til en sentral aktør og samarbeidspartner i kjøkkenet hos deres medlemmer.

Nå er vi klare for å utvide teamet i Norge med en seniorrådgiver innen mattrygghet som brenner for å bidra til trygg håndtering av mat og minimering av matsvinn for våre kunder.   

Dette skal vi få til

Med stoltheten av å ha et solid og verdiskapende produkt i ryggen, har vi store ambisjoner for vår videre utvikling i Norge. Eksisterende og potensielle kunder er alle som håndterer mat, som restauranter, hoteller, kantiner og matprodusenter.

Som vår spesialist innen mattrygghet vil du gi råd og veiledning til storkunder innenfor matproduksjon, risikovurdering, egenkontroll og matsvinn i det digitale kjøkken.

Du vil ha en sentral rolle i bearbeidingen av storkunder i tett samarbeid med daglig leder, som har det overordnede salsgansvaret. I tillegg vil du ha ansvaret for å styre større kundeprosjekter sikkert gjennom de forskjellige fasene av implementeringen.

På sikt vil du også kunne få teamlederansvar for øvrige kolleger innen onboarding og support. Rollen rapporterer til daglig leder i Norge.                       

Dette tror vi er deg

Vi ser for oss at du har høyere relevant utdanning (Matvitenskap, Matteknologi, Næringsmiddeltekniker el) og at du evner å skape verdi og trygghet ved å formidle din solide faglige kunnskap og erfaring i møte med kunder i både innsalgs- og implementeringsfasen.

I tillegg er det ønskelig med følgende bakgrunn og egenskaper:

  • God innsikt i aktuell lovgivning og Mattilsynets krav
  • IT-forståelse og interesse for digitale løsninger
  • God erfaring fra ledelse av større prosjekter
  • Gode formuleringsevner både skriftlig og muntlig, og gjerne undervisningserfaring
  • God kjennskap til storkjøkken
  • Utadvendt og serviceminded
  • Evner å ha overblikket kombinert med god struktur og kontroll på detaljer

Søk på denne stillingen her!


Ønsker du å ha din annonse inn her eller i bladet?
Ta kontakt med Elisabeth Sjørbotten:
elisabeth@askmedia.no
950 77 165