Du er her

Nytt om navn fra Møre og Trøndelag

Her finner du de siste nyhetene om navn i bransjen i Trøndelag og på Møre.
Av ct_admin
Publisert 24.08.2007 15:25

 

Stig Høsøien sluttet 15. august som direktør på Bergstadens Hotel på Røros.

Islek Erdal gjenåpnet nylig Kongens bar og restaurant i Kongens gate i Ålesund. Erdal overtok lokalene i november i fjor, og åpner dem i en ny meksikansk drakt. Lederen har 15 års erfaring i bransjen og driver også restauranten Fellini.

Annbjørg og Barry Brown åpnet i slutten av mai det nye tømmerhotellet Storfjord Hotell på Glomset i Skodje på Møre. Hotellet har seks rom til utleie, og egen restaurant. I tillegg leier hotellet ut lokaler til kurs og mindre selskaper.

Ragnar Freyr Palsson (34) er ny hotelldirektør for Rica Seilet i Molde. Han kommer fra stillingen som restaurantdirektør på Britannia Hotel i Trondheim.

Astrid Grødal gjenåpnet i begynnelsen av mai sin kafé og butikk Aven å te i nye lokaler på Sunndalsøra. Her kan kundene se og kjøpe kunst, og nyte kaffe og kaker både ute og inne. Stedet lå tidligere på Grøa.

Bergsvein Brøske ble i sommer ansatt som ny hotelldirektør på Surnadal Hotell. Han begynner i stillingen 1. november.

Britt Ingunn Maurstad og Espen Heitmann kjøpte nylig Sjøkanten Mat og Vinhus i Eidsdal i Møre og Romsdal. Tidligere eier var Marit Homlong, og stedet skifter nå navn til Sjøkanten Kafé.

Karl Åge Wickstrøm og Nina Leirfall satser gjennom sin serveringsvirksomhet Ree Gård Selskap AS på to serveringssteder. Golfrestauranten åpnet nylig, og det andre serveringsstedet vil finne sted på Ree Gård i Stjørdal.

Marit Kulø Indergaard og Ole Kristian Indergaard tok nylig over som vertskap for Tingvoll Fjordhotell.

Birger Brandtzæg skal åpne turiststed med butikk, kafé og overnattingsplass i den gamle butikkbygningen på Abelvær i Nord-Trønd