Du er her

Nytt om navn

Her er siste nytt om nyansettelser og avgjørelser som er tatt i horecabransjen i Trøndelag og Møre
Av ct_admin
Publisert 06.06.2007 14:40

 

Leni Paulsen (32) er ansatt som salgskonsulent ved Scandic Bergen City. Paulsen kommer fra samme stilling hos konkurrenten Thon Hotel Bergen Airport.

Hun har lang erfaring fra reiselivsbransjen, både fra reisebyrå og flyselskap. Paulsen er utdannet markedsøkonom fra Handelshøyskolen BI i Bergen. Hun begynte i stillingen 1. mars 2007.

 

Scott Nilsen har en visjon om å skape landets mest spennende opplevelseshotell med spaanlegg, festsaler og 120 rom fordelt på 5000 kvadratmeter ytterst på Torskeholmen i Grimstad. Navnet blir Terje Vigen Hotell, og utgangspunktet for prosjektet er en tomt ved innseilingen til byen. Åpningen er planlagt i 2008.

 

Inger Maritha Paus og Stephan Olsen vil slutte som vertspar på Tvedestrand Fjordhotell over sommeren. Da flytter de til Bergen.

 

Terje Rødland har kjøpt Cinderella Café på Brokelandsheia av Elisabeth Pedersen. Han vil bygge et motell med 24 rom på stedet i løpet av 2008.

 

Sten Odd Bergan er ny sjef for Major-stuen i den gamle befalsmessa på Evjemoen. Major-stuen var i gang med servering med nytt vertskap i februar.

 

Leif Inge Renberg har gjennom sitt forma Leif Renberg Eiendom AS kjøpt Rogalandsheimen Gjestgiveri i Muségata i Stavanger for 7,5 millioner kroner.

 

Lars Lie (27) er ny salgskonsulent ved Scandic Bergen City. Lie har internasjonal erfaring med reiseliv, blant annet fra Sveits, Ecuador og Norge. Han er utdannet ved Swiss School of Tourism & Hospitality i Chur. Han begynner i stillingen 14. mars 2007.

 

Synnøve Kleivtun har dratt i gang et nytt utelivstilbud for et voksent publikum på tradisjonsrike Loftet i Florvåg på Askøy.

 

Tirza Tjugum og elevene hennes ved voksenopplæringen i Balestrand har åpnet en ny kafé i Balestrand sentrum.

 

Nassim Ali Mohammed har gjenåpnet de gamle lokalene Tomasine i Florø