Du er her

Nytt om navn

Her finner du siste nytt om vertskap, ledere og eiere i horecabransjen i Trøndelag og Møre
Av ct_admin
Publisert 06.06.2007 14:34

Odd Petter Meinseth (35) er tilsatt som ny hotelldirektør for Quality Hotel Ulstein i Ulsteinveik, som åpnet 10. april. Han har tidligere blant annet vært daglig leder for Bølgen & Moi i Stavanger.

 

Marit Kulø Indergaard og Ole Kristian Indergaard ble fra 1. april nytt vertskap på Tingvoll Fjordhotell.

 

Jasmina Moltubakk skal selge restauranten Jasminas Place i Øragata på Kyrksæterøra. Hun åpnet restauranten i 2005, men en nakkeskade etter en bilulykke hindrer henne i å drive videre.

 

Anne Haugen er ny daglig leder for den nye kafeen God Mat ved E6 på Berkåk. Kafeen holder til i de samme lokalene som Torgkroa tidligere holdt til.

 

Hilmar Nilsen investerer en halv million kroner på ny stil og opprusting av Café Ludvik i Oppdal.

 

Ken Are Berntsen (21) har kjøpt brorparten av aksjeselskapet Levanger Restaurantselskap av Iva Todorova Hermansen. Med seg på eiersiden har han jevnaldrende Johannes Czaikowski og Tore Stokdal. Alle de tre unggutta kommer fra Verdal.

 

Thor Erling Pettersen står sentralt i planleggingen av et stort sjøhushotell i Bessaker på Fosen i Sør-Trøndelag. Hotellet, med plass til nærmere 150 personer, er ment å stå ferdig i 2009. Det er tyske sportsfiskere som er hovedmålgruppen.

 

Odd Ivar Berg (28) er ny daglig leder for Falstadsenteret i Steinkjer. Det skal legges til rette for konfirmasjonsselskap, og både nasjonale og internasjonale tilstelninger og selskap.