Du er her

Nye produkter fra Condifa

Condifa AS har denne høsten gleden av å kunne presentere nye og spennende produkter fra Italia. Det dreier seg om to sjokoladeserier fra Icam: Extremo og Magie di Cacao.
Av ct_admin
Publisert 10.09.2007 07:00

 

I Extremo-serien inngår to grand cru-sjokolader. De er laget på kakaobønner fra plantasjene  Los Palmaritos og Los Vasquez i Den Dominikanske Republikk. Det dreier seg om kakaobønner "d.o.c.g." - Denominazione di Origine Controllata e Garantita - en kvalitetsgaranti som bl. a brukes på viner i Italia.

Smaken på sjokoladene gjenspeiler i stor grad forholdene ved den enkelte plantasje.

Bønnene fra plantasjen "Los Palmaritos" er sjeldne. De er dyrket i fjellet på karrig jord, men har allikevel en god aroma. Los Palmaritos-bønnene har kraftig smak og er rike på duft av lakris og urter.

Bønnene fra "Los Vasquez" er preget av denne plantasjens jordsmonn og skyggefulle områder. De har intens "body" og fruktig aroma med en fin syrlighet.

I Magie di Cacao-serien inngår de tre sjokoladene Ecuador, Madagaskar og Dominicana. Med sitt høye kakaoinnhold - fra 70 til 75 % - er dette fyldige og gode sjokolader med lang ettersmak.