Knorr Whiskysaus nett

Nye grillsauser fra Knorr

For å gi grillet mat en ekstra piff, har Knorr lansert to nye sauser. Klassikeren béarnaise og nykommeren whisky er smakfulle, spennende og enkle å lage. Nyutviklet innpakning sørger for at holdbarhet og ferskhet beholdes enda bedre og gjør at Knorr kan presentere flere nye smaker med kvalitet.

Publisert

Knorr béarnaise med hvitvinseddik og honning er en klassiker som passer ypperlig til stekt og grillet kjøtt, samt til fisk og kylling. Béarnaise er en fransk smørsaus som ble oppfunnet av kokken Collinet i 1836 på restaurant Le Pavillon Henri IV utenfor Paris.

Béarnaise betyr egentlig "fra Béarn", som er et sted i Frankrike.

Med Knorr béarnaise som inneholder hvitvinseddik får du en kontinental smak på Béarnaisesausen - vinagrette - syrlig og frisk som i Frankrike

Til entrécôte

Béarnaisesaus er selve symbolet på det ultratradisjonelle garnityret til entrécôte, som de fleste av oss er godt kjent med.

Whiskysaus med fløte og rød paprika er en nyhet i Norge, men har lenge vært en favoritt i Danmark. Kylling, svinefilet, bayonneskinke og biff blir sammen med whiskysaus til smakfulle retter.

Biff med Whiskysaus

Ingredienser:

* 4 biffer, ca 2 cm tykke, fra ytrefilet eller entrecôte * Grillolje til pensling

* Knorr Whiskysaus

* Asparges

* Rød paprika og nypoteter

Tilberedning: Pensle biffene på begge sider med grillolje. Stek dem i 2-3 minutter på hver side. Server biffene med saus, fragerikt tilbehør og nypoteter.

Karbonadebiff med béarnaise og gratinerte grønnsaker

Ingredienser: * 500 g karbonadedeig* Salt og nykvernet pepper* 4 soltørkede tomater* 1 ss Provence krydder * 4 skiver bacon eller 8 skiver god skinke (Parma, Serrano, el)

Gratinerte grønnsaker:* 1 aubergine* 1 grønn squash* 2 tomater* Salt og nykvernet pepper* Olivenolje * Revet parmesanost

Tilberedning: Bland karbonadedeig med salt og pepper. Hakk de soltørkede tomatene og bland dem inn i deigen, ha gjerne med litt olje fra tomatene. Form 4 runde biffer og rull skinke- eller baconskiver rundt hver biff. Fest baconet med en tannpirker. Skjær auberginen og squashen i tynne skiver. Legg dem på et stekebrett og dryss over salt. La skivene stå i 30 minutter og tørk vekk væsken som har piplet frem. Legg auberginen og squashen lagvis med tomatskiver i en liten springform. Kvern over pepper og hell over rikelig med olivenolje. Stekes ved 220 grader i ca 40 minutter. De siste 10 minuttene drysser du revet parmesanost på toppen. Terten kan også lages i porsjonsfomer.

Stek biffene i 2-3 minutter på hver side. Server med Knorr Béarnaise.

Powered by Labrador CMS