Du er her

Ny snaps til julemat: Løitens Mild Gourmet til julemat

En undersøkelse Arcus har gjennomført i samarbeid med Synovate viser at flere nordmenn ønsker et mildere brennevin til julematen. Derfor lanseres Løitens Mild Gourmet til julemat, en helt ny snaps til julemat, som passer for dem som ønsker et mildere brennevin til julematen.
Av ct_admin
Publisert 18.11.2008 01:50

I mai lanserte Arcus to nye snapser tilpasset sommerens matretter; Løitens Mild Gourmet til grillmat, og Løitens Mild Gourmet til fisk og skalldyr. Og nå kommer Løitens Mild Gourmet til julemat.

Denne snapsen passer som hånd i hanske til klassiske norske juleretter som ribbe, pinnekjøtt og lutefisk.


32 volumprosent

Løitens Mild Gourmet har et alkoholinnhold på 32 volumprosent, som er den optimale styrken for å få fram de smakene en ønsker - uten at brennevinet blir for sterkt. 

Til nå er det naboene i øst og sør som har holdt snapsetradisjonene i hevd. I Sverige og Danmark drikkes snaps som følge til mat året rundt. Men også i Norge ser vi at det i stadig større grad etterspørres matbrennevin med lavere alkoholprosent.

Løitens Mild Gourmet til julemat er en snaps som gir enda flere en mulighet til å skåle i brennevin rundt julebordet.


Lys gyllen farge

Snapsen har en lys og gyllen farge. Duften er mild og frisk, med innslag av einebær, sitrus, kardemomme og nellik. Smaken er fyldig og kompleks, med en antydning av sjokolade og sitrus. 

Anbefalt drikketemperatur for Løitens Mild Gourmet er 10 grader, og naturlig drikkefølge er øl.

Pris: 200 kroner, 50 cl (Vinmonopolet)

Webside: www.arcus.no