Du er her

Ny navnløs topprestaurant henter de beste

Merete Bø, som ble nordisk mester for vinkelnere i Stavanger i sommer, blir ny restaurantsjef for en ny topprestaurant i Oslo. Også den kvinnelige toppkokken Kari Innerå er hentet til restauranten, som etter planen skal åpne i november i de gamle lokalene til restaurant Kokopelli.
Av admin
Publisert 17.09.2008 09:33

Bak restaurantprosjektet, som ble offentliggjort for en drøy måned siden, står blant andre Thomas Alsgaard, samt mat- og vinkjendisene Terje Ness (driver Haga Restaurant), Calle Fegth, Rune Pal og Jan Bruse Andersen.

Les også: Ness og Alsgaard med ny restaurant 


Vinekspertise

Bruse Andersen driver Park Hotel Vossevangen i Voss, kjent for den enorme vinkjelleren. 

"

 

Merete Bø har tidligere har vært restaurantsjef. Bø kommer opprinnelig fra Voss.

Den siste tiden har hun vært ansatt hos Eyvind Hellstrøm på Bagatelle i Oslo.


Også Innerå

Det er flere toppkokker på vei til den nye restauranten.

Også Kari Innerå, som de siste årene har vært blant de aller beste kvinnelige kokkene her til lands, og årets nordiske kokk i 2007, blir også med på laget.

Både Merete Bø og Kari Innerå går også inn med eierandeler i det nye restaurantselskapet.


Åpning i november

Det er foreløpig ikke satt noen åpningsdato for den nye restauranten, som får beliggenhet i de tidligere lokalene til restaurant Kokopelli.

Etter alt å dømme blir det åpning en gang i løpet av november.