Du er her

Ny leder for Nøgne Ø

Sverre Orm Øverland tar onsdag 1. mars over som daglig leder for bryggeriet Nøgne Ø. i Grimstad. Han har i det siste vært salgssjef hos Nøgne Ø.
Av Morten Holt
Publisert 01.03.2017 08:00


Sverre Orm Øverland. (Foto: Morten Holt)

Han tar over etter en av bryggeriets pionerer, og nest største aksjonær; Tore Nybø. Nybø vil fremover lede bryggeriets stolte eksporttradisjon, og vil også innta plass som styremedlem i Nøgne Ø.

Gründer og leder

Sverre Orm Øverland har utstrakt erfaring som gründer og leder av produksjons- og markedsføringsbedrifter, så vel som service- og handelsvirksomheter.

Før han kom til Nøgne Ø i januar 2016 var han med å starte North Sea Salt Works AS, et selskap som også har høstet mye heder og ære de seneste årene (ble av Det Norske Måltid tildelt prisen «Juryens Utvalgte» januar 2017).

Dette, samt hans erfaringer fra Deli de Luca/NorgesGruppen, Wayne’s Coffee og Procter & Gamble vil tilføre Nøgne Ø verdifull kompetanse i en sterkt konkurranseutsatt bransje.

– Vi er svært fornøyd med at Sverre Orm Øverland har takket ja til å overta etter Tore Nybø, sier styrets leder Lars A. Midtgaard, som samtidig vil takke Nybø for solid innsats.

Nytt bryggeri og tapperi


Fra den nye bygget til Nøgne Ø. som huset bryggeri og tapperi. (Foto: Morten Holt)

2016 var et ekstraordinært år for Nøgne Ø der selskapet konsoliderte og gjennomførte det største løftet noensinne i bryggeriets 15-årige historie.

Nytt bygg med 875 kvadratmeter grunnflate huser nå bryggeri og tapperi, og gir et enda bedre utgangspunkt for å fortsette å utvikle innovative produkter.

Rehabiliterer også den gamle kraftstasjonen


Gamle Rygene Kraftstasjon skal nå rehabiliteres. (Foto: Nøgne Ø.)

Rehabiliteringen av Gamle Rygene Kraftstasjon er også i gang, og det er etablert en langsiktig plan for å disponere kraftstasjonen til produksjon av fatlagrede øl samt omfattende omvisningsvirksomhet.

Les mye mer om Nøgne Ø i den kommende utgaven av magasinet Horeca (nummer 2 2017), som har utgivelse nå i mars.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her