Du er her

Ny kjøkkensjef for Gamle Raadhus

Tidligere juniorkokkelandslagsdeltaker Christian Larris Honstad (23) er ny kjøkkensjef på restaurant Gamle Raadhus i Oslo. Han startet i stillingen torsdag 2. mai.
Av Redaksjonen
Publisert 03.05.2019 09:44


Christian Honstad er ny kjøkkensjef på Gamle Raadhus i Oslo. (Foto: Gamle Raadhus)

Christian L. Honstad er opprinnelig fra Kristiansund, og har bakgrunn fra restauranter som Bryggekanten Brasserie & Bache Bar i hjembyen, der han også gikk læretiden, Sentralen og sist, Le Benjamin.

«Superstolte over at denne karen har funnet veien til Gamle Raadhus! Velkommen til familien, kjøkkensjef», skriver Jørn Lie på sin Facebook-side.

Landslagskokker hos Lie & co


Jørn Lie (til venstre) har fra før Aron Espeland og Christer Rødseth i sin stab. Nå er også Christian Honstad (nummer to fra venstre) ansatt. (Foto: Morten Holt)

Christian Honstad har vært deltaker på juniorkokkelandslaget, men ga seg nylig der. Kokkelandslagenes manager Jørn Lie har nok en gang fått en lovende kokk til sine restauranter.

Fra før er kokkelandslagets kaptein Christer Rødseth kjøkkensjef på Vaaghals, der også en av juniorlandslagets andre deltakere, Aron Espeland, er kokk.


Christian Honstad. (Foto: Morten Holt)

– Christian Honstad var en del av juniorkokkelandslaget i VM i Luxembourg i november i fjor. Der imponerte han meg virkelig i en del settinger, og da han fortalte meg at han skulle slutte på Le Benjamin sa jeg at vi trengte en ny kjøkkensjef på Gamle Raadhus, forteller Jørn Lie, som også legger til at nå er på let etter en nestkommanderende (soussjef) til restauranten.

Link til Kristiansund

– Det er morsomt at vi nå har fått en kjøkkensjef fra Kristiansund. Gamle Raadhus har alltid hatt en naturlig link til byen i Møre og Romsdal, først og fremst gjennom legendariske Arne Sunde. Det har alltid vært en «blandball-gjeng» på Gamle Raadhus, og nå er i hvert fall det i trygge hender! sier Lie smilende.

Ikke bare lutefisk


I oktober, november og desember er det tid for lutefisk på Gamle Raadhus, men nå skal det også satses mer på de andre ni månedene i året. (Foto: Morten Holt)

Gamle Raadhus er viden kjent for sin lutefisk.

– Det betyr at vi har det svært hyggelig i restauranten i oktober, november og desember, men nå ønsker vi også å utvikle og løfta oss de andre ni månedene i året, sier Jørn Lie.

Han forteller at restauranten har inngått en nærmere samarbeid med selskapet «Opera til folket» i andre etasje i bygget, og at det nå skal satses enda mer på selskaper og kurs og konferanse.


Gamle Raadhus restaurant i Oslo. (Foto: Morten Holt)

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca