Du er her

Ny hotelldirektør på Radisson Blu Alna

Guro Øsmundset er ansatt som hotelldirektør på Radisson Blu Hotel & Conference Centre Alna i Oslo.
Av Redaksjonen
Publisert 11.04.2019 10:55

Det seneste året har Guro Øsmundset jobbet ved Radisson Blu Hotel & Conference Centre Alna, og fra tidligere har hun erfaring fra Park Inn by Radisson Oslo Airport. Hun har bred erfaring fra de ulike delene av hotellbransjen og har ledet en rekke av teamene ved Radisson Hotel Groups hoteller.

Som ny hotelldirektør sikter hun på å gjøre Alna-hotellet til det foretrukne valget for møte- og konferansegjester i Oslo.

– Hotellet har moderne gjesterom og den perfekte beliggenhet mellom flyplassen og sentrum. Med ny teknologi og erfarne team-medlemmer, er hotellet et egnet valg for gjester som søker møter og eventer, sier Guro Øsmundset i en pressemelding.

Nytt og moderne hotell


Rom på Radisson Blu Hotel & Conference Centre Alna i Oslo. (Foto: Radisson Hotel Group)

Radisson Blu Hotel Oslo Alna har 348 rom og suiter. Med 1800 kvadratmeter møteareal, inkludert en konferansesal på 634 kvadratmeter, kan hotellet huse arrangementer og eventer i alle størrelser. De 21 møterommene har alle ny teknologi og kan huse opptil 1200 gjester, bilutstillinger, konferanser, julebord og private arrangementer.  

– Øsmundset har gjort en fantastisk jobb med å lede flere av våre team både på dette og andre av våre hoteller. Hun har vist at hun er en svært god leder, som skaper gode resultater sammen med sitt team, sier Ronald Smithjes, som leder Radisson Hotel Group i Norge og Danmark og på Island.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca