Du er her

Ny driver av Hvalstrand bad

Asker kommune søker ny driver av restauranten og kiosken på Hvalstrand bad med tilhørende bygg fra sesongen 2019.

Hvalstrand bad er en arkitektonisk perle, bygget som klassisk funksjonalistisk bygg ved Oslofjorden. Her har du de rette rammene om du ønsker å skape gode måltider for folk i naturskjønne omgivelser.

Sammen med Ingierstrand bad var Hvalstrand bad de viktigste, offentlige tilgjengelige badene på hver side av Oslofjorden fra mellomkrigstiden og de første tiårene etter krigen. I 1994 ble bygningen på Hvalstrand bad vedtaksfredet. Området eies av Asker kommune og er statlig sikret som offentlig friluftsområdet.

Restauranten fremstår som nyrenovert etter en stor renoveringsjobb som ble utført 2016. To nye storkjøkken og et nytt ventilasjonsanlegg er lagt til rette for å sikre god drift. Innkjøpte nye bord og stoler til restauranten sikrer god atmosfære.

Potensielle søkere bør kunne vise til solid erfaring innenfor restaurantdrift, ha solid økonomi, og et brennende ønske om å utvikle stedet sammen med Asker kommune nå og i fremtiden med utgangspunkt i stedets lokale historie i Asker samfunnet.

Konkurransegrunnlaget hentes ut ved Asker kommunes hjemmeside https://www.asker.kommune.no/.

Søknaden med dokumentasjon innleveres til Asker kommune, Eiendomsdrift og Forvaltning. Jørgensløkka 60, 1387 Asker eller sendes til eiendom@asker.kommune.no

Innen 25. februar 2019 kl. 15.00

PS! Befaring av lokalet er den 11. februar 2019 kl. 12.00   

Spørsmål kan rettes til ansvarlig forvalter,

Tlf.: 970 82 632 / 669 09 325