Du er her

Novotel-hotell med grønnsakshage på takterrassen

AccorHotels åpnet nylig sitt nye flaggskip, Novotel i Canary Wharf, i Londons Dockland-område. På toppen av hotellet finner du en egen grønnsakshage.
Av Morten Holt
Publisert 28.04.2017 09:59


Fra hotellet.

Hotellet ligger i en av de høyeste bygningene i området, en 127 meter høy skyskraper med 39 etasjer som har kostet AccorHotels omlag en milliard kroner.

Panoramautsikt


Det nye Novotel i Canary Wharf, i Londons Dockland-område.

Canary Wharf har 313 rom, inkludert 26 suiter, og tilbyr ni møterom, alle med nyskapende og individuell design. Hotellet har også et moderne treningsstudio, svømmebasseng og badstue, og gratis Wi-Fi i hele anlegget.

Hotellets restaurant, Bokan, med restaurant, bar og takterrasse over tre etasjer, er med sin utrolige 360 graders panoramautsikt fra 37., 38. og 39. etasje et reisemål i seg selv.

Hotellet har 150 ansatte.

Grønnsakshage i 39. etasje

I samsvar med AccorHotels bærekraftprogram Planet21, blir hotellet det første i Storbritannia med en egen grønnsakhage. På takterrassen i 39. etasje er det også bikuber som produserer honning til hotellets gjester.

I tråd med Planet21 har AccorHotels som mål å bygge 1000 grønnsakhager på sine hoteller innen 2020.

Canary Wharf har også som målsetting å oppnå vurderingen «utmerket» i den verdensledende bærekraftmålingen BREEAM, som bl.a. vurderer bærekraft innen store byggeprosjekter og infrastruktur.

Skal være innovativt og bærekraftig

– Novotel Canary Wharf har som mål å bli det mest populære reisemålet i Londons forretningsdistrikt Canary Wharf. Hotellet er et lysende eksempel på vår ambisjon om å skape et innovativt, bærekraftig og gjestfritt produkt som henvender seg til både overnattingsgjester og lokalbefolkningen, sier Thomas Dubaere, som leder AccorHotels i Storbritannia og Irland.

– London er en av våre største destinasjoner for forretningsreisende og ferierende gjester fra Norden. Derfor er vi glade for å kunne tilby gjestene våre et nytt, innovativt og bærekraftig AccorHotels i den britiske hovedstaden, sier Jan Birkelund i AccorHotels (VP Sales & Distribution Skandinavia og Finland).

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her