Du er her

Norske elever får undervisning av internasjonale kokkeprofiler

Når ArktiskMat 2018 arrangeres i Mosjøen midt i september, får elever på restaurant og matfag en dags undervisning av kjente kokkeprofiler.
Av Morten Holt
Publisert 17.08.2018 09:02



ArktiskMat er et årlig arrangement i Mosjøen, midt i Norge.

En helg i september møtes kokker, studenter, produsenter og «foodies" for å diskutere, lære og smake, sammen med noen av verdens mest innflytelsesrike mat-personligheter.

Norsk sjømat

I forbindelse med arrangementet ArktiskMat i Mosjøen fra 14 til 16. september, får elever på restaurant og matfag en dags undervisning av Paul Cunningham. Han er en Danmarks mest profilerte kokker, og innehaver av to Michelin-stjerner.

ArktiskMat 2018 får også besøk av Pierre Koffmann, en av Englands store kokke-ikoner, og én av få i England med tre Michelin-stjerner. Han er også læremester til blant andre Gordon Ramsey og Marco Pierre White.

Temaet for undervisningsøkten er forøvrig norsk sjømat.

Du kan lese mer på Arkmat.com.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca