logo_bocuse_dor

Norges nasjonalbrennevin til Bocuse d\'Or Europe

Nylig inngikk Arcus en samarbeidsavtale med organisasjonskomiteen for Bocuse d' Or Europe. Det gir Arcus mulighet til å presentere Linie Aquavit som matbrennevin for den europeiske kokkeeliten.

Publisert

Eyvind Hellstrøm er President for Bocuse d'Or Europe og er meget godt fornøyd med Arcus' samarbeid

- Arcus og Linie Aquavit har de siste årene vist seg som en viktig støttespiller til det kulinariske miljøet i Norden. Spesielt gjennom den nordiske kokkekonkurransen Linie Award og ved å vise hvordan fatmodnet akevitt og mat kan harmonere. Derfor er jeg glad for at Norges nasjonalbrennevin er med på laget når Europas beste kokker samles til dyst i Stavanger, og ser frem til at de også kan få presentert den unike norske akevitten, sier han.

Viktig arena

Bocuse d'Or i Lyon, verdens fremste kokkekonkurranse, har nettopp rundet 20 år. Når Bocuse d'Or Europe for første gang skal arrangeres i Norge, blir det en fantastisk matfest med fokus på kokkekunst, lokale råvarer og matglede. 20 nasjoner stiller kampklare i kulturhovedstaden, og det er obligatorisk å delta i europamesterskapet for å kvalifisere seg til verdensmesterskapet i Lyon i 2009.

- Bocuse d'Or Europe 2008 er definitivt den viktigste arenaen for Arcus å være på i år. Vi får en unik mulighet til å presentere Linie Aquavit som et utmerket matbrennevin for et bredt publikum, inkludert Europas kokkeelite, sier Arcus' informasjonssjef Hege Ramseng.

Powered by Labrador CMS