Du er her

Norges beste kjøttfaglærling

Mathias Nilsen fra Høvikveien Kjøtt og Kolonial vant NM i kjøttfag for lærlinger. Konkurransen ble arrangert Matstreif i Oslo.
Av ct_admin
Publisert 14.09.2015 08:00

De fire kandidatene i aksjon i finalen. Nærmest bronsevinner Malene Selander, nummer to vinner Mathias Nilsen. (Foto: Morten Holt)

NHO Mat og Drikke arrangerer årlig ferdighetskonkurranser i en rekke kategorier. Fredag 11.september konkurrerte fire finalister om å bli Norges beste lærling i butikkslakterfaget.


Fire i finaleteltet

Disse fire konkurrerte i finaleteltet på Rådhusplassen i helga.


1. plass

Mathias Nilsen, Høvikveien Kjøtt og Kolonial, Oslo

Mathias Nilsen vant NM i kjøttfag på Matstreif. (Foto: Morten Holt)


2. plass

Julie Sir Øverland, Ica Supermarked Lund, Kristiansand

Julie Sir Øverland ble nummer to i NM i kjøttfag 2015. (Foto: Morten Holt)


3. plass

Malene Selander, Eide Handel, Tromsø

Tredjeplass i NM i kjøttfag til Malene Selander. (Foto: Morten Holt)


4. plass

Ane-Malen F. Hansen, Mega Valentinlyst, Trondheim

Fjerdeplass i NM i kjøttfag til Ane Malen Fjellstad Hansen.


Flott ramme for NM i kjøttfag

– Arrangementet Matstreif danner en flott ramme for NM i kjøttfag, og Innovasjon Norge legger vel til rette for gjennomføringen av våre konkurranser, sier Espen Lynghaug, spesialrådgiver utdanningspolitikk i NHO Mat og Drikke. 

Administrerende direktør Anita Krohn Traaseth fra Innovasjon Norge delte ut pokalen og medaljer til vinnerne i konkurransen.

Du kan lese mer på NHOmatogdrikke.no

 

 

NM-vinner Mathias Nilsen og premieutdeler Anita Krohn Traaseth

"