Du er her

Næringsmiddeldagene i Stavanger

Teknologisk Matforum feirer 60-årsjubileum og arrangerer Næringsmiddeldagene 2009 på Radisson SAS Atlantic Hotel i Stavanger denne uka. Samtidig "forhåndsåpner" også Måltidets Hus sine dører for aller første gang onsdag den 21. januar.
Av ct_admin
Publisert 20.01.2009 03:25

- Fylkesordfører Tom Tvedt foretar den høytidelige uoffisielle åpningen og husets fremtidige beboere stiller opp mannsterke. Både Nofima Norconserv, Fagforum for Mat og Drikke, TINE FoU og Gastronomisk Institutt flytter i disse dager inn i flunkende nye lokaler i Måltidets Hus i parkområdet på Ullandhaug, heter det i en pressemelding.     


Fra onsdag til fredag

Næringsmiddeldagene starter onsdag 21. januar og avsluttes på ettermiddagen fredag 23. januar. 

Hele 195 deltakere fra næringsmiddelindustri og næringsmiddelrelatert industri kommer til det spennende faglige møtet og jubileet. 


Temaer

Her er noen temaer som skal tas opp:

- Industrialisert gastronomi

- Fra miljøtrussel til miljøvinner - kortere vei enn du tror

- Ernæringsutfordringer nå og i fremtiden

- Norsk matkultur - har vi noe å være stolt av?

- Teknologiens vidunderlige verden


Utstilling

I tillegg til den faglige delen, som blir torsdag og fredag, vil det være utstilling parallelt med alle tre Næringsmiddeldagene.  

Teknologisk Matforum er en ideell organisasjon som ble stiftet i Stavanger i 1949, og som har om lag 600 medlemmer.