Du er her

Nå kommer Obama til dette norske hotellet

Barack Obama er det store trekkplasteret når «Oslo Business Forum» arrangerer konferansen «The Future of Technology and Sustainability» på X Meeting Point denne uka.
Av Redaksjonen
Publisert 24.09.2018 08:02


Illustrasjon: Colourbox.com

Onsdag 26.september møtes ledere fra hele Nord-Europa for å diskutere fremtidens teknologi og bærekraft. Daglig leder og gründer i Oslo Business Forum, Christoffer Omberg, forklarer at konferansens store høydepunkt, er den tidligere amerikanske presidenten, Barack Obama.

Mest mulig verdi for deltakerne


Hotelldirektør Ellen Arnstad sammen med med Christoffer Omberg. (Foto: Moxy)

– Vi jobber kontinuerlig for å skape mest mulig verdi for våre deltakere. President Obama utfyller programmet strålende med tanke på at han ledet USA i en periode verden har gjennomgått en digital transformasjon, sier Omberg i en pressemelding.

Sist gang Obama var i Norge, bodde han på Grand Hotel by Scandic i Oslo.

«Oslo Business Forum bygger opp et stort opplevelsessenter der man kan prøve ut ny teknologi, i tillegg til mindre scener, diskusjonsgrupper og møtebooking med andre deltakere. De forteller at X Meeting Point er en egnet arena for dette», heter det i en pressemelding.
 
– De har store rom i alle fasonger og størrelser, noe som gir store muligheter. Alt ligger til rette for å arrangere en konferanse i verdensklasseI tillegg har X Meeting Point folkene som passer deres visjon. De tenker nytt og annerledes. Mulighetene er enorme, og det å legge arrangementet til akkurat X Meeting Point vil ha en stor effekt. Det gir oss muligheten til å få «Oslo Business Forum» til neste nivå, sier Omberg.

Disse er med

President Obama inngår i programmet sammen med internasjonalt anerkjente foredragsholder som MIT-professor Andrew McAfee; Programleder i CNN, Richard Quest og Oxford-foreleser Dr. Chris Kutarna. I tillegg til de internasjonale foredragsholderne, kommer også norske næringslivspersonligheter til å stå på scenen. NHH-forskere Sveinung Jørgensen og Lars Jacob Tynes Pederesen, Tech-ekspert Silvija Seres og Nordeas Thina Saltvedt står også på programmet, står det i pressemeldingen.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Faktaboks

X Meeting Point

Moxy Oslo X, som er Norges første Marriott-hotell, har 276 rom.

Et kompakt konferansesenter med 32 møte- og konferanserom.

Et nytt restaurant-konsept, Gård Nordic Kitchen, med plass til 350 gjester.

Messe- og eventhaller på til sammen 14 000 kvadratmeter.