Du er her

MINNEORD: En reiselivsambassadør er gått bort

Kjell Solem sovnet inn natt til onsdag den 10. februar, på Oppdal - 59 år gammel. Med Kjell Solems bortgang er det ikke bare Oppdal som har mistet en ambassadør - for også Trysil og andre reiselivsdestinasjoner der Kjell har hatt et engasjement, har mistet en.
Av ct_admin
Publisert 17.02.2010 01:00

Han var ambassadør for reiselysten, musikken, fotballen, for underholdningen og ikke minst for de sosiale treffene.

Kjell var forbundet med så mangt, men fellesnevneren kan oppsummeres med noen få ord: kreativitet, lidenskap, engasjement, godt humør og pågangsmot.

Han brukte sitt store talent til å skape liv, oppmerksomhet, omtale, utallige opptredener og mange arrangementer - der han stevnet gjennom livet.

Han vil bli stående som et eksempel på hvordan samarbeid kan skapes, og et bevis på at det ikke er motsetninger mellom det å drive egen virksomhet og samtidig fremme fellesskapets interesser - han skapte merverdier for mange.

Der Kjell Solem var, ble det ikke en trykket negativ stemning, men raskt en hyggelig og positiv atmosfære som vi satte stor pris på.

Det er mange med oss, som har mye å takke Kjell for, ikke bare på det personlige og vennskaplige plan, men for det arbeidet han la ned for reiselivet, handelsstand, klubber, lag og foreninger samt arrangører av festivaler. Mangt et tilbud ville ikke ha sett dagens lys, og mange er de som ville ha hatt; lavere omsetning, færre gjester, lavere medlemstall og mindre hygge på arbeidsplassen sin uten Kjells engasjement og urokkelige tro på at ”dette får vi til”.

Kjell var uredd og våget der andre var skeptiske. Med hans entusiasme fikk han mange med seg på laget, som oftest for fellesskapets beste.

Helt siden Kjell, Inger og tvillingene kom til Trysil i 1989 har han beriket reiselivet og Trysil-samfunnet med markedsaktiviteter, mange arrangementer og utallige opptredener som sent vil glemmes - han var, og vil bli husket som en fantastisk Trysilambassadør.

Det at Kjell i 2008 ble utnevnt som offisiell Ambassadør for Oppdal, viste med all tydelighet at han ble lagt merke til og satt pris på av de som var rundt ham.

Det å ville så godt for sin neste, og ikke kreve så mye tilbake - er det minnet, som mange har etter Kjell og hans virke. Hos ham var det sjelden nei, Kjell brydde seg om dem han møtte gjennom livet.

Som Kjell så ofte sa, så hadde istiden sørget for at Trysil fikk et fjell - fra Oppdal, og selv om hjertet til Kjell lå i Oppdal - så la han igjen mye av sjelen sin i Trysil. Det er vi svært takknemlige for.

Han fikk utrettet mye til det beste for mange, for Oppdal og Trysil spesielt. Vi er mange som er han en stor takk skyldig.

Kjell er en av dem vi ofte kommer til å tenke på, og ikke fort glemme. Han har satt sine spor, og hans ”To skifar” vil sent smelte bort.

Vi er stolte av å kunne si; - vi var bekjente av reiselivsambassadøren, Kjell Solem!

Våre tanker går til Inger, barna og familien, vi føler med dere i sorgen.

Venner, kollegaer og samarbeidspartnere fra tiden i Trysil, lyser fred over hans minne.

Ærbødigst oss alle, fra Trysiltiden.