Daglig leder i BFNS, Joe Harald Strand (til venstre), inviterer til medlems- og årsmøte i BFSN torsdag 11. april 2019. (Foto: Morten Holt)

Medlems- og årsmøte i BFSN i 2019

Medlems- og årsmøtet i Bransjeforening for Storkjøkkenleverandører i Norge (BFSN) i 2019 arrangeres torsdag 11. april på Meet Ullevaal på Ullevaal stadion.

Publisert

Her er noen av tidsplanen for møtet i april 2019, og foredragsholderne som deltar på Meet Ullevaal:

Torill Engelberg informerer om Smak 2010. (Foto: Norges Varemesse)

Torsdag 11. april

09.15: Øydis Ueland fra Nofima (risikokommunikasjon når noe har gått galt, våre kunder og mattilsynet).

09.55: Trond-Boye Hansen (trafikksikkerhet i yrkessammenheng).

10.45: Torill Engelberg, Norges Varemesse (oppdatering og informasjon, Smak 2020).

12.30: Ann-Mari Skinne, Innovasjon Norge (finansieringsmuligheter til «Det grønne skiftet» for vår bransje).

13.20: Odd Isungset (med utgangspunkt i Nygård-attentatet, hvordan holde en sak levende og fortsatt aktuell gjennom så mange år).

14.15: Ole Tom Nomeland (om organisasjonsbygging, media og kommunikasjon).

15.10: Paneldebatt mellom styreleder Christer Askerot fra BFS i Sverige og Brede Hemma, styreleder i BFSN.

15.30: Årsmøte/generalforsamling i BFSN.

16.00: Roar Larsen, Myken Destilleri i Nordland (næringsdrift «der ingen kunne tru at nokon kunne bu» – med prøvesmaking).

Les også: Whisky fra Myken på vei til Cognac

Les mer og meld deg på via nettsiden BFSN.no

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS