Du er her

Lett kremlikør fra Amarula

En ny og frisk kremlikør fra Amarula er nå å finne på det norske markedet.
Av ct_admin
Publisert 18.08.2007 07:00

 

Nordmenn har omfavnet kremlikører, og vi ligger på konsumtoppen pr kapita i verden. Kremlikøren nytes oftere og ved langt flere anledninger enn noen gang før. Den passer både i cocktails, drinker og mat.

Amarula Cream Liqueur fremstilles i Sør Afrika av den eksotiske frukten marula. Marulatreet vokser i Afrika og kalles også "elefantens tre". Treets ovale bær er små og gule og har omtrent fire ganger så mye C-vitaminer som en appelsin.

Prisbelønt

Amarula Cream Liqueur med sin lyse nøttefarge har en myk smak, avrundet med en anelse sitrus og den eksotiske marulafrukten. Likøren er friskere og lettere enn den tradisjonelle  kremlikøren og har vunnet gullmedalje innenfor sin kategori i verdens største, årlige vin- og brennevinskonkurranse  The International Wine and Spirit Competition.

Den eksotiske smaken har gjort Amarula Cream Liqueur til Sør Afrikas bestselgende kremlikør med eksport til over 150 land, og likørelskere verden over nyter 'The spirit of Africa' - som Amarula Cream Liqueur også kalles.

Et friskere og lettere alternativ

-  Kremlikører fortsetter å score høyt på popularitetslistene, og Amarula er noe friskere og lettere enn den tradisjonelle kremlikøren. I tillegg har produktet en spennede og innholdsrik historie som helt klart er med på å prege både smaken og produktet, sier Sabrina Stuvland, Brand Manager i Strøm as, importør av Amarula.

Amarula finner du i barer, restauranter og på Vinmonopolet, og kommer i 4 ulike størrelser.

5 cl      kr. 34,90

35 cl    kr. 99,90

70 cl    kr. 199,90

100 cl  kr. 269,90

 

Les mer om amarula på følgende link:

http://www.amarula.com/

"