Du er her

Langesund Bad økte omsetningen med 60 prosent

Langesund Bad opplevde en omsetningsøkning på 60 prosent første halvår i år. Det er flere årsaker til at Langesund Bad har klart denne hyggelige omsetningsøkningen i en tid der de fleste opplever tilbakegang.
Av ct_admin
Publisert 30.06.2010 07:30

Langesund Bad har hatt en voldsom omsetningsøkning. (Foto: Hotellet)

– Omsetningsutviklingen siste år er også et resultat av hard jobbing fra alle ansatte, og en felles erkjennelse av at gjestens behov er grunnen til at vi jobber, melder hotelldirektør Petter Jørgensen.


Fra 2,9 til 4,6 millioner

Første halvår i år omsatte Langesund Bad for 4 650 067 kroner – mot 2 901 644 kroner første halvår i fjor

”Da Lars Rise med familie kjøpte det historiske hotellet på sørvestsiden av Langesund i 2006, ble det igangsatt betydelige arbeider med å restaurere bygningene for å få tilbake atmosfæren fra førkrigstidens glansperiode. I tillegg er rom oppgradert for å møte moderne krav til komfort, så alle rommene har nå wc, dusj, tv og gratis trådløst internett”, heter det i en pressemelding fra hotelldirektør Petter Jørgensen.

Petter Jørgensen er hotelldirektør på Langesund Bad. (Foto: Privat)

”Restaurering er en aktivitet man aldri blir helt ferdig med i gamle bygninger, og på Langesund Bad er det hele 11 av dem, så vaktmester Andrius Svickus har nok å ta tak i”, heter det videre.


Maten sentral

– Også på et gammelt og ærverdig hotell er det viktig at maten er god. Kjøkkensjef Tommas Fokdal, hovmester Ole Andreas Thyholdt Hansen og deres kokker og servitører sørger for at gjestene gjennom hele uken blir mette og fornøyde. Best kjent er de faste familiebuffeene som serveres hver søndag, men også de kulinariske kveldene som arrangeres en gang i måneden har fått sin tilhengerskare, opplyser Jørgensen


Ny salgs- og markedssjef

Fra Langesund Bad. (Foto: Langesund Bad)

– Salg og markedssjef Stig Kolbjørnsen ble ansatt i januar, og han har i tillegg til å allerede ha fått solgt inn en del arrangementer og konferanser, igangsatt hyggelig aktiviteter for våre gjester. Nå på lyse sommerkvelder er det aktuelt med trubadur og terrassetreff hver fredag, opplyser Jørgensen videre.

– Men hva med kostnadene?

– Det er litt tidlig å trekke noen bastante konklusjoner for hele perioden, men ut fra akkumulert regnskap per. april kan vi konstatere at resultatene både overstiger fjoråret og årets budsjett, melder Jørgensen

Se mer på hotellets hjemmeside

"