Du er her

Lag 1 - Årets unge kokk 2019

Tirsdag 24. september arrangeres Årets unge kokk og Årets kokk i Mathallen i Oslo. Vi presenterer de ulike lagene – i den rekkefølgen de starter i konkurransen. Først ut i Årets unge kokk er Celine Ekholt fra Michelin-restauranten Kontrast på Vulkan.
Av Redaksjonen
Publisert 16.09.2019 06:01

Totalt stiller fem lag på «startstreken» både i Årets unge kokk og Årets kokk. Det hele foregår i Mathallen, og de unge kokkene skal i aksjon allerede fra klokka sju på morgenen. Deretter går det slag i slag hele dagen – med start for seniorkokkene klokka 14. Bedømmingen skjer i kveldingen – før det blir premieutdeling fra klokka 21 på kvelden.

Vinneren av Årets unge kokk blir også historisk. Det er første gang konkurransen arrangeres.

Team Ekholt


Team Ekholt. (Foto: Morten Holt)

Kokk: Celine Elisabeth Ekholt (20) – cjef de partie på Kontrast i Oslo.

Opprinnelig fra: Kråkstad.

Commis: Na Tran (19) – lærling på Arakataka i Oslo.

Opprinnelig fra: Eidsvold.

Coach: Michael Svensson (36) – kjøkkensjef på Kontrast i Oslo.

Opprinnelig fra: Sverige.

Les også: Dette er alle lagene i Årets unge kokk og Årets kokk 2019

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca