Du er her

Jubileum for Østlandske Storhusholdning

I år er det igjen tid for Østlandske Storhusholdning i Hamar. Onsdag 30. og torsdag 31. oktober arrangeres messen for 10. gang.
Av admin
Publisert 20.03.2013 06:15

Daglig leder for Utstillingsplassen Messer i Hamar, Konrad Sel, opplyser at planleggingen av Østlandske Storhusholdning 2013 er godt i gang. Til høsten arrangeres messen for 10. gang. (Foto: Morten Holt)

– Planleggingen av årets messe er godt i gang. Messen er nå godt etablert, og er en god markedsplass for alle involverte i østlandsregionen, sier daglig leder for Utstillingsplassen Messer, Konrad Sel.

Utstillingsplassen Messer arrangerer messen, som tidligere, i samarbeid med NHO Reiseliv. Arrangementet finner sted i Hamarhallen/Scandic Hotel. Utstillingen dekker 3500 kvadratmeter.


Første gang i 1996

Messen regnes som en ren fagmesse for leverandører til storhusholdning innefor både privat og offentlig sektor, leverandører til hotell, restaurant, kafeteria, institusjoner, kantiner, catering, kiosker etc. 

I år kan Østlandske Storhusholdning feire 10-årsjubileum. Messen ble første gang arrangert i 1996. Den neste messen ble arrangert året etter, og siden 1997 har storhusholdningsmessen blitt arrangert annet hvert år.


80 utstillere sist

Lærlingene Håkon Kavli og Hans Aabrekk Graadal i aksjon under lærlingekonkurransen under Østlandske Storhusholdning i 2011. (Foto: Morten Holt)

I tillegg til utstillinger, blir det som tidligere også arrangert lærlingekonkurranser i forbindelse med Østlandske Storhusholdning.

I 2011 deltok om lag 80 utstillere, og cirka 1600 personer besøkte messelokalene, og over 50 prosent av dem var beslutningstakere i horecabransjen.

Du kan lese mer om messen på Storhushold.no

Pressemelding


Vil du holde deg oppdatert i horecabransjen?

Bestill et abonnement på magasinet Horeca i dag

"

Åtte ganger i året byr vi på masse nyttig og interessant fagstoff for deg som arbeider på alle nivåer i horecabransjen. I sin 44. årgang er Horeca den beste kanalen til bransjen gjennom magasinets systematiske og grundige dekning av hovedmålgruppene:

• hoteller, kurs-/konferanse- og andre overnattingsbedrifter

• restauranter

• barer og puber

• utesteder

• kafeer

• contract catering

• kantiner

• institusjoner

Bestill abonnement på magasinet Horeca her

Hold deg også oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev, som blir sendt ut 1-2 ganger hver eneste uke.

Meld deg på gratis nyhetsbrev her

"