Du er her

Inviterte Kirkens Bymisjon til hotell-lunsj

I anledning at Comfort Hotel Børsparken er vertskapshotell under X-games i Oslo blir hotellets kjøkken tatt over av en Brooklyns heteste restauranter, Kichin, som serverte lunsj til Kirkens Bymisjons brukere.
Av Morten Holt
Publisert 24.02.2016 23:50

23. februar serverte de internasjonale kokkene middag til gjester og spesielt inviterte i hotellobbyen, og onsdag 24. februar inviterte restauranten og Comfort Hotel Børsparken til lunsj for Kirkens Bymisjons gjester og brukere.

– I desember går våre brukere og gjester fra matbord til matbord, men det er få invitasjoner resten av året. Derfor er det så bra at X Games og private aktører som Comfort Hotel gjør litt ekstra for de som har det vanskelig når det er folkefest i byen, sier Eli Svardal i Lønn som fortjent, stiftelsen Kirkens Bymisjon.

Hyggelig å bidra

Onsdag 24. februar åpnet Comfort Hotel Børsparken dørene for Kirkens Bymisjons gjester og brukere. Hotellet og Kichin planlegger å servere rundt 100 porsjoner og eventuelt overskudd leveres til Kirkens Bymisjon etter lunsjen er over.

– Vi synes det er kjempehyggelig å bidra til å spre feststemningen fra X Games til hele byen. Kirkens Bymisjon holder til ved siden av oss og i naboskapets ånd prøver vi å dele med dem så ofte vi kan, sier Johanna Furenbäck, hotelldirektør på Comfort Hotel Børsparken i en pressemelding.

Ønsker å invitere flere

I 2016 har Comfort Hotel Børsparken ambisjoner om å invitere flere spennende restaurantkonsept fra hele verden til å ta over hotellets kjøkken.

– Det har vært veldig positiv respons fra gjester og besøkende med å ha Kichin på besøk. Vår ambisjon er å ha nye konsepter på plass månedlig, for å tilby byen og våre gjester et spennende matkonsept framover, avslutter Furenbäck.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)