Illustrasjonsfoto: NHO Reiseliv

Inviterer serveringsbransjen til fagdag

Både ledere og ansatte i serveringsbransjen er invitert når NHO Reiseliv arrangerer «Innkjøpsdagen 2018» i Sørlandshallen i Kristiansand tirsdag 22. mai.

Publisert
Morten Karlsen. (Foto: NHO Reiseliv)

Innkjøpsdagen arrangeres dagen før NHO Reiselivs årskonferanse i Sørlandshallen. Mens årskonferansen kun er åpen for medlemsbedrifter i NHO Reiseliv, kan alle over 20 år som jobber i serveringsbransjen, både ledere og ansatte, delta gratis på Innkjøpsdagen.

Vise frem bransjefolk som har lykkes

– Vi brenner for serveringsbransjen, og vi ønsker å vise frem bransjefolk som har lykkes, og på den måten inspirere neste generasjon reiselivsgründere. I tillegg får deltakerne på Innkjøpsdagen presentert årets nyheter fra reiselivets leverandører, forteller Morten Karlsen, direktør for innkjøp og verving i NHO Reiseliv.

Arne Sørvig (til venstre) er en av innlederne. Her sammen med Lars Erik Underthun. (Foto: Morten Holt)

Arrangementet starter klokken 12.00 tirsdag 22. mai. Foruten presentasjon av de nyeste produktene innenfor mat, drikke, non-food og tjenester blir det foredrag og underholdning.

Programmet

13.30: Tarje Haakstad, grunnleggeren av Døgnvill Burger i Oslo, forteller om gründerlivet.

14.30: Arne Sørvig, daglig leder i Stiftelsen Bocuse d'Or Norge, holder innlegget «Veien til Lyon – kronglete og tøff, men verdt det!».

15.30: Stian Wehus, barsjef på Bakgården Bar og norgesmester i å lage cocktails, slår seg løs sammen med Steinar Jensen, mannen bak cocktail- og standup-showet «Shaken & Stirred».

Ønsker du å delta på Innkjøpsdagen 2018? Da kan du melde deg på her.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS