Du er her

Hvem får «Reiselivsprisen»?

Uteguiden, Loen Skylift og Beitostølen Resort/Destinasjonskirurgene er de tre nominerte som kan vinne «Reiselivsprisen 2018», som kåres onsdag 7. november.
Av Redaksjonen
Publisert 06.11.2018 08:40

Det er Innovasjon Norge som hvert deler ut prisen på reiselivsindustriens årlige kick-off. Arrangementet finner sted på Sentrum Scene i Oslo.

Her kan du lese mer om de nominerte til Reiselivsprisen 2018

Oppland for første gang


Nominert til Reiselivsprisen 2018. (Foto: DestinasjonsKirurgene)

Det står mellom tre finalekandidater, og for første gang er Oppland representert i finalen, med Beitostølen Resort og DestinasjonsKirurgene, som er nominert som én enhet, for arbeidet de sammen har lagt ned de siste årene.

– «Hva tror dere om vinnersjansene?» er det naturlig nok mange som har spurt den siste tida, og da svarer jeg at vinnersjansene i alle fall er større enn i Lotto. Den fagsterke juryen skal velge blant tre sterke, men veldig ulike kandidater, så det blir interessant å se hva de har vektlagt. Onsdag kveld vet vi, så dette blir spennende, sier Bjørn B Jacobsen hos DestinasjonsKirurgene.

I forbindelse med utdelingen stiller de to selskapene med sine eiere og drivere; Atle og Bjørnar Hovi fra Beitostølen Resort og Tone Greni og Jacobsen fra DestinasjonsKirurgene.

Dette er juryen

Det er en tung fagjury som skal kåre årets prisvinner:

* Cathrine Pia Lund, direktør for merkevaren Norge, Innovasjon Norge

* Inger Solberg, direktør for bærekraft, Innovasjon Norge

* Bente Bratland Holm, reiselivsdirektør, Innovasjon Norge

* Kristin Krohn Devold, administrerende direktør, NHO Reiseliv

* Line Endresen Normann, bransjedirektør, Virke Reise Norge og kultur.

I tillegg til all ære og prestisje som ligger i denne prisen, får vinneren 250 000 kroner, mens de to andre finalekandidatene får 50 000 kroner hver.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca