Du er her

Horeca i sin 49. årgang

Hvorfor ikke bli abonnent på Horeca? Horeca er Norges største fagmagasin rettet mot hotell, restaurant, kafé, kantine, catering og storkjøkken.
Av Redaksjonen
Publisert 27.05.2017 19:02
 



Bladet er velrenommert som forum. Det ble etablert som bladet Storkjøkken i 1969, og har opp gjennom årene hatt flere navn, deriblant Bedre Storkjøkken, Horeca Storkjøkken og Horeca Meny. Siden 2004 har bladets navn vært Horeca. I 2017 er vi inne i vår 49. årgang!

Bladet har også nettstedet Horecanytt.no, som stadig vokser og blir mer og mer brukt av folk for å holde seg oppdatert om hva som rører seg i bransjen.

Horeca er den beste kanalen til bransjen gjennom magasinets systematiske og grundige dekning av hovedmålgruppene • hoteller, kurs-/konferanse og andre overnattingsbedrifter. • restauranter, • barer og puber, • utesteder, • kafeer, • catering, • kantiner, og • institusjoner

Bli abonnent her

Horeca inneholder blant annet:

• spennende beskrivelser av konsepter, •bedrifts- og trendanalyser, • nye trender verden over, • nyheter fra inn- og utland, • alt nytt i mat- og drikkesegmentet, • temasider, • nytt om navn, • produktnyheter (mat, drikke, utstyr etc.), • leverandørprofiler, • oversikt over nye bedrifter og bedrifter som har gått konkurs, • bransjekalender med arrangementer i inn- og utland og • seriøse og bransjerelaterte annonsører.

Horeca har i hvert nummer normalt mellom 64 og 92 sider (Smak-nummeret i 2017 var rekordstort; 124 sider) fullspekket med spennende, interessante og nyttig artikler som berører bransjen.

Magasinet kommer ut sju ganger i året (fire før og tre etter sommerferien).

Bli abonnent her

Horeca er trykket på glanset papir, er limfrest og gjennomgående i fire-farger.

Hvem er Horeca

Redaksjonen for bladet består av Morten Holt (journalist og redaktør, morten@askmedia.no), annonsekonsulenter er Elisabeth Sjørbotten (Horecanytt.no) og Rolf Goplen (magasinet Horeca), mens Tove Sissel Larsgård står for uttegning/layout av magasinet.

Under kan du se en rekke forsider på Horeca de siste årene (ta gjerne kontakt med redaksjonen hvis du ønsker noen av utgavene):


Forsiden på Horeca nummer 4 2017. (Foto: Heidi Fjelland/layout: Tove Sissel Larsgård)

 


Omslaget på Horeca nummer 3 2017. (Foto: Morten Holt/layout: Tove Sissel Larsgård)


Forsiden på den andre utgaven av magasinet Horeca i 2017. (Foto: Fredrik Ringe/Morten Holt - layout: Tove Sissel Larsgård)


Omslaget på Horeca nummer 1 2017. (Foto: Strand Hotel Fevik/layout: Tove Sissel Larsgård)


Omslaget på Horeca nummer 7 2016. (Foto: Steve King/Layout: Tove Sissel Larsgård)


Horeca nummer 6 2016. (Foto: Morten Holt/Layout: Tove Sissel Larsgård)


Omslaget på Horeca nummer 5 2016. (Foto: Morten Holt/Layout: Tove Sissel Larsgård)

 


Horeca nummer 4 2016. (Foto: Therese Fische/Layout: Tove Sissel Larsgård)

 


Horeca nummer 3 2016. (Foto: Morten Holt/Layoout: Tove Sissel Larsgård)


Horeca nummer 2 2016. (Foto: Morten Holt/Layoout: Tove Sissel Larsgård)

 


Omslaget på det første nummeret av magasinet Horeca i 2016. (Foto: Morten Holt/Layout: Tove Sissel Larsgård)

 
 
Omslaget på Horeca nummer 5 2015. (Foto: Morten Holt/Layout: Tove Sissel Larsgård)