Horeca 06 14 omslag nett

Horeca 6/2014

Hovedtemaet i dette nummeret er kaffe, og ellers vil du blant annet finne artikler om sild og Nord-Norges "gull", poteten Gulløye.

Publisert

Omslaget på Horeca nummer 6 2014. (Foto: Morten Holt/Layout: Tove Sissel Larsgård)

I denne utgaven kan du lese om følgende:

LEDER: Vis respekt for verneombudet

" TYPEBEDRIFT: Roar i Bua• Sesongarbeider med suksess

RESTAURANT PÅ HAVET• Color Line: Gourmet til sjøs

GULLØYE• Rister gull i nord

SILD • Sild med et annet uttrykk • Sild og vin• Sild på buffeen

HOTELLFROKOST• Best frokost fra Trondheim og nordover

TEMA KAFFE • Nå kan du få merke for god kaffe • Kaffen blir dyrere • Kaffefrykt for EU • Velger kafeer med wifi • Det lille kaffebrenneriet med den store smaken • Store utfordringer for verdens kaffebønder • Bærekraftig kaffeproduksjon • Importerer colombiansk kaffe • Produkter• Fryd Kafé – Nøye planlagt kaffebar

LEVERANDØRPROFIL • Kulinarisk fra Kulinaris • Selvbetjeningskonseptet YoBerry fra Kulinaris• Fra Bonden til kokken: Nytt bindeledd mellom bonde og kjøkkensjef

VIN OG VILT• Smaksrikdom i vin og vilt

VIN/DRIKKE/PRODUKTER • Relanserer Norges eldste taffelakevitt

BRANSJEJUS• Deltidsansattes rettigheter

EIERSKIFTE OGVIRKSOMHETSOVERDRAGELSE• LOI – NDA – SPA - SHA

PORTRETT: Arne Sørvig• Skal lede mot nye norske triumfer

«KORTTENKT MAT» (tegneserie)

• VIN • DRIKKE • PRODUKTER • • NYTT OM NAVN • BRANSJENYTT • • LANDET RUNDT • NORDEN RUNDT • VERDEN RUNDT •• HORECAMARKEDET • BFSN • BRANSJEKALENDER

Powered by Labrador CMS