0114-horeca

Horeca 1/2014

I tillegg til å være årets første blad, er dette årets største utgave – da det er messenummeret for Smak 2014. Her finner du all relevant informasjon om årets store storhusholdningsmesse på Norges Varemesse.

Publisert

I denne utgaven kan du lese om:

LEDER: Honnør til kokkene

" TYPEBEDRIFT: Storefjell• Fjellhotellet lever på Golsfjellet

GOURMET/FJELLGÅRD • Tinja Fjellgård: Villmarksgourmet• Har den beste samiske kokken

TØRRFISK• Tørrfisk på menyen

RESTAURAN/TØRRFISK• Ekspedisjonen, Nyksund: Tørrfisk-gourmet i Havgapet

REKRUTTERING• Satser på kokketalentene

BOCUSE D’OR• Jakter vinneroppskriften

POMMES FRITES • Findus: Lang vei for poteten • Første Flagship Farm i Norden• Pommes Frites – fra start til mål

SMAK 2014 • Fornyelse på Smak • Dette er hovedkomiteen • Bransjefesten After8 – en ny attraksjon • Overskuddsmat til trengende • NHO Reiseliv: Satser tungt på Smak 2014 • Seminarene: Innovasjon i alle ledd • Horecabransjens Ærespris • Fem finaleklare til Årets Matfunn • Interiør- og designkonkurranser • NM i maskinoppvask • NM i institusjonskokkfaget • Årets Masahiro-kokk • Årets Grønne Kokk • Nasjonal pizzamester • Norges raskeste bartender • NM i konditorkunst • Nowa Design: Ny aktør med lang erfaring • BFSNs nye datasystem vil revolusjonere bransjen • Test BFSNs dataløsning på Smak • Interiørplan AS: Former horecabransjen • Produkter • Eirawater: Flaskevann rett fra kilden • Utstillerkart• Utstillerliste

INSTITUSJON• Hattfjelldal sykeheim: Rammes ikke av sparekniven

I BAREN• Hvem er bartenderen for deg?

VIN - LIBANON• Vin mellom bomber og granater

BRANSJEJUS• Kontrolltiltak

EIERSKIFTE OG VIRKSOMHETSOVERDRAGELSE• Verdier og verdivurderinger (del 2)

PORTRETT: Trond Andersen• Full kontroll på Smak

• VIN • DRIKKE • PRODUKTER • • NYTT OM NAVN • BRANSJENYTT • • LANDET RUNDT • NORDEN RUNDT • VERDEN RUNDT •• HORECAMARKEDET • BFSN • BRANSJEKALENDER/MESSENYTT •

Les mer om Horeca 1/2014 her

Powered by Labrador CMS