Salgs- og markedsansvarlig for Elda Bakeri, Mattias Skoglund, er storfornøyd med den toårige avtalen med Gress-gruppen. (Foto: Elda Bakeri)

Glutenfritt til Gress-gruppen

Elda Bakeri, som er spesialister på glutenfrie varer, har fått en leverandøravtale med Gress-gruppen, som strekker seg over to år.

Publisert

– Vi har blitt stor leverandør av glutenfrie varer, og har gjennom år utviklet høy kompetanse på dette området. For oss er dette en viktig avtale som er med på å befeste oss som en sterk aktør på det glutenfrie markedet, sier salgs- og markedsansvarlig hos Elda Bakeri, Mattias Skoglund, og fortsetter:

– For Gress-gruppens medlemmer betyr avtalen at de virkelig har muligheter til å få et variert glutenfritt sortiment ut mot sine kunder.

Produktene kommer i første rekke til å bli distribuert via Asko.

God respons på Gress-messen

Skoglund forteller at Elda Bakeri deltok på den årlige Gress-messen i januar 2019 som en potensiell leverandør.

– Vi fikk veldig god respons fra de besøkende, som har stor interesse av et bredere og sterkere sortiment, sier Skoglund.

Glutenfrie blåbærmuffins fra Elda Bakeri. (Foto: Elda Bakeri)

– For meg starter nå arbeidet med dialog med de ulike medlemmene for å finne ut hvilke produkter som passer hvert enkelt medlem best, sier han.

Produktene i Gress-avtalen

Avtalen innbefatter i første gang ni glutenfrie produkter:

Glutenfri pizzabunn med olivenolje (vegansk)

Glutenfritt hamburgerbrød (vegansk)

Glutenfri ostebaguette

Glutenfri lys baguette m. frø (vegansk)

Glutenfri grov baguette (vegansk)

Glutenfritt grovbrød oppskåret (vegansk)

Glutenfrie grove rundstykker (vegansk)

Glutenfri blåbærmuffin

Glutenfritt marsipankakestykke

I den siste magasinutgaven av Horeca i 2018 (nummer 7) kan du lese en større reportasje om Elda Bakeri.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS