Du er her

Gjev pris til Quality Hotel & Resort Hafjell

I tøff konkurranse med mange store reiselivsaktører vant Quality Hotel & Resort Hafjell årets nasjonale PR-pris. Hotellet mottok den gjeve prisen under HSMAIs prisutdeling for innsatsen i 2012. Quality Hotel & Resort Hafjell mottok gull for arbeidet med å bygge "Norges råeste destinasjon".
Av ct_admin
Publisert 14.01.2013 18:30

Hotellet er en del av hotellkjeden Nordic Choice Hotels, og dette er første gang prisen går til et enkeltstående hotell. Gullet ble blant annet gitt for å se utover egne vegger og tenke helthetlig i sin satsning. Tørre og ta en sterk posisjon som blir lagt merke til i mediebildet.

Hotelldirektør Richard Paulsen.


Jurybegrunnelsen

I juryens begrunnelse heter det blant annet:

“Gjennom å skape et engasjement som strekker seg fra miljøtiltak til helsetiltak og råe utendørsaktiviteter, har denne vinneren gått utenfor sine egne vegger og satt fokus på en hel destinasjon på Hafjell.”

Satsningen på Hafjell har fått meget god omtale og resultert i en kraftig økning i gjestedøgn.


– Knallhard jobbing har gitt resultater

– Vi har jobbet knallhardt for å sette Hafjell på kartet. Nå ser vi at arbeidet gir sterke resultater i form av flere gjestedøgn. Vi er stolt av å være en del av Hafjell, og håper at stadig flere skal oppdage de unike kvaliteter ved destinasjonen, sier Richard Paulsen, hotelldirektør ved Quality Hotel & Resort Hafjell.

Juryen har bestått av følgende personer:

Haakon Dahl, administrerende direktør, Kitchen reklamebyrå – juryleder

Turid Nyeggen, markedsdirektør, Thon Hotels

Jon-Frede Engdahl, gründer og medeier, Maaemo restaurant og Kolonihagen

Børge Vike Sandengen, administrerende direktør, Mediafront AS

Martin Jørgensen, administrerende direktør, NetTrans

Bård Tronvoll, førsteamanuensis, Høgskolen i Hedmark

Bodil Aalde Eian, direktør salg/marked/distribusjon, Widerøes flyveselskap

Terje Olsen, Head of Sales Nordic, Hogg Robinson (HRG)

Øyvind Markussen, administrerende direktør, JCDecaux Norge AS

Siri Børsum, Industry leader, Google Norway AS

Christian Lunde, administrerende direktør, Star Tour

Per-Arne Tuftin, direktør reiseliv, Innovasjon Norge

Per Håkon Fasting, kommersiell direktør, VG

Kine Bergseth, nordisk markedssjef, Norwegian

Even Aas-Eng, Founder & CE, Venture Factory

Axel Huus, markedsdirektør, Scandic Hotels

Les også: Ny restaurant på Hafjelltoppen skal servere Norges beste fjellmat

Pressemelding


Vil du holde deg oppdatert i horecabransjen?

Bestill et abonnement på magasinet Horeca i dag

"

Åtte ganger i året byr vi på masse nyttig og interessant fagstoff for deg som arbeider på alle nivåer i horecabransjen. I sin 44. årgang er Horeca den beste kanalen til bransjen gjennom magasinets systematiske og grundige dekning av hovedmålgruppene:

• hoteller, kurs-/konferanse- og andre overnattingsbedrifter

• restauranter

• barer og puber

• utesteder

• kafeer

• contract catering

• kantiner

• institusjoner

Bestill abonnement på magasinet Horeca her

Hold deg også oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev, som blir sendt ut 1-2 ganger hver eneste uke.

Meld deg på gratis nyhetsbrev her

"