Du er her

Fra Thon Hotels til QI

Nanna Ulstein er ny administrerende direktør i det ledende skandinaviske selskapet for kvalitetssikring, QI (Quality Improvement International AS). Siden 2004 har Ulstein jobbet som driftsdirektør i Thon Hotels, der hun ansvar for 18 av hotellene i kjeden og konseptet Thon City.
Av admin
Publisert 15.01.2010 04:05

Nanna Ulstein.

Ulstein er utdannet fra den velrenommerte sveitsiske hotellskolen Glion – Institute of Higher Education. og etter skolen har Nanna jobbet i forskjellige lederstillinger internasjonalt og i Norge, deriblant som hotelldirektør på flere Thon Hoteller.


Thon City-ansvarlig

Siden 2004 har Nanna jobbet som driftsdirektør i Thon Hotels og hadde der ansvar for 18 av hotellene i kjeden og konseptet Thon City.

– Nanna vil ha sitt hovedfokus i tiden fremover på å utvikle nye løsninger, samt modernisere QIs produkter og tjenester gjennom tett samarbeid med eksisterende og nye kunder. Vi har tro på at QIs nye og tidsriktige produkter og tjenester kombinert med PMI-løsningene, vil skape synlig verdi innen produktivitets- og kvalitetsstyring for våre kunder og for bransjen generelt, opplyser Young Ngoc Nguyen, administrerende direktør i d2o og styreleder i QI.


Evalueringer

QI tilbyr uavhengige evalueringer for hotell, restauranter og andre selskap innen reiselivsindustrien gjennom Serviceevalueringer ("Mystery Guest").

I dag tilbyr QI Serviceevalueringer, Telefonevalueringer, Kurs/Konferanseevalueringer, Standardutarbeidelser og Serviceopplæring.


Om QI

Quality Improvement International, etablert i 2002, er et ledende skandinavisk kvalitetssikringsselskap spesialisert innenfor beste praksis og tilpasset serviceevaluering til hotell-, restaurant- og reiselivsbransjen.

For mer informasjon, besøk www.qi-int.com.


Om d2o

d2o, grunnlagt i 2000, tilbyr et gjennomprøvd konsept med software, opplæring og forretningsrådgivning for hotell- og restaurantbransjen. Disse løsningene setter kundene i stand til å øke bunnlinjen ved å forenkle den daglige prosessen for inntekts- og produktivitetsstyring.

For mer informasjon, besøk www.d2o.biz.

"