Lasse Waagbø. (Foto: Nordic Choice Hotels)

Fra Scandic Nidelven til Clarion Hotel Trondheim

Lasse Waagbø er ny hotelldirektør på Clarion Hotel Trondheim. Han kommer fra stillingen som F&B-manager på nabohotellet Scandic Nidelven. Waagbø tiltrer stillingen 1. januar 2019.

Publisert

Lasse Waagbø har over 20 års erfaring innen ulike områder i hotell- og restaurantbransjen, med hovedvekt på F&B.

Han har lang og allsidig erfaring innen bransjen, og har de siste tre årene arbeidet på Scandic Nidelven Hotel i Trondheim. Waagbø har bakgrunn som «Director of Operations», hotelldirektør, restaurantsjef, restaurantsjef, «Management Trainee», F&B-manager og hotelldirektør.

Utdannet kokk

«Waagbø, som er utdannet kokk, har stor lidenskap og teft for F&B, noe som er avgjørende for at Clarion Hotel Trondheim skal være førstevalget for tilreisende og kunder», heter det i en pressemelding.

– Jeg er utrolig glad og stolt over å få sjansen til å drive Clarion Hotel Trondheim til nye høyder. Hotellet har gang på gang bevist at de er dyktige på service og gjesteopplevelser. Nå skal jeg sammen med mine kollegaer videreutvikle vårt servicekonsept med målsettingen om å bli førstevalget for både gjester og medarbeidere. Dette gleder jeg meg virkelig til, sier Lasse Waagbø.

Ett av Skandinavias største

Clarion Hotel Trondheim på Brattøra er ett av Skandinavias største kongresshotell og ligger rett ved Trondheimsfjorden.

Clarion Hotel Trondheim er 31 500 kvadratmeter, med 400 rom og 19 møterom.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS