Foto: Den Glade Gris

Fra Grand Cafe til Den Glade Gris

Carmen Neyrinck (42) er ansatt som restaurantsjef på Den Glade Gris.

Publisert
Carmen Neyrinck. (Foto: Den Glade Gris)

Neyrinck har over 20 års erfaring fra restaurantfaget både i Belgia og Norge. Hun er fagutdannet med tilleggsutdannelse i restaurantledelse fra Stavanger. Hun arbeidet på ærverdige Grand Cafe i Oslo fram til den ble nedlagt. Deretter var hun en tur innom Fursetgruppen.

– Vi er glade for å ha fått Neyrinck på laget. Skal man ha suksess i restaurantbransjen er oppskriften vår en svært stor grad av involvering og tilstedeværelse fra ledelsen sin side. Dette er selvsagt krevendene og derfor betyr det mye for oss at Carmen Neyrinck blir en del av ledelsesteamet slik at vi blir flere til å utføre oppgavene. For at vi skal opprettholde våre gode resultater, kreves også stadig forbedring av produktet. Med Neyrinck på laget vil vi iverksette tiltak som vil gi våre gjester nye gode opplevelser i tiden framover, sier Even B. Hegbom, som er styreleder i selskapet.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS