Du er her

Forlik mellom Pandox og Nordic Choice Hospitality Group

Nordic Choice Hospitality Group har inngått forliksavtale med Tribe Invest konkursbo og Norgani/Pandox. Forliket går ut på at Nordic Choice Hospitality Group betaler 80 millioner kroner til konkursboet. Kravene var i utgangspunktet på over én milliard kroner.
Av ct_admin
Publisert 03.07.2015 17:00

– Endelig går Tuppen og Lillemor igjen hånd i hånd. Selv om det kostet litt, er vi fornøyd. Pandox og Nordic Choice Hotels er begge ledende selskaper innen hotelleiendom og hotelldrift, og det er mye mer interessant å fokusere på fremtidsrettet business enn å dvele ved gamle tvister, sier Petter A. Stordalen i en pressemelding.

Nordic Choice Hospitality Group har en rekke leieforhold med Norgani/Pandox. Begge parter er fornøyd med forliket og ser frem til videre samarbeid.

– Forliket ble inngått fordi kostnadene ved å kjøre saken, både interne og eksterne, trolig ville blitt betydelige. Og saken ville med stor sannsynlighet gått i gjennom flere instanser i rettsapparatet. I tillegg er saken en stor belastning for begge parter, og Nordic Choice Hospitality Group ønsker en god relasjon til Norgani/Pandox, sier advokat Henrik A. Christensen.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

"