Du er her

Fem nye hoteller i Thon Hotels

Thon Hotels har inngått et samarbeid med Norlandia Hotel Group, og får fem nye franchisehoteller inn i kjeden. Det er Horten Hotel, Narvik Hotel, Måløy Hotel, Baronen Hotel på Moa utenfor Ålesund og Andrikken Hotel på Andøya. Samtlige hoteller er under oppussing og vil åpne som Thon-hoteller i januar 2018.
Av Morten Holt
Publisert 11.10.2017 15:51

Tidligere i dag ble det kjent at Scandic Hotels får to nye franchise-hoteller. Nå utvides også Thon Hotels med fem nye, også med franchisedrift. Flere av hotellene har tidligere vært Best Western-hoteller.

Thon-hoteller fra 1. januar 2018


Andrikken Hotel er ett av fem nye hoteller i Thon Hotels fra januar 2018. (Foto: Hotellet)

– Fra 1. januar 2018 åpner vi fem nye franchisehoteller under Thon Hotels-navnet. Vi inngår et strategisk samarbeid med Norlandia Hotel Group, og ønsker de nye hotellene velkommen inn i Thon Hotels-kjeden, sier konserndirektør for Thon Hotels, Morten Thorvaldsen.

De fem nye hotellene ligger på Andøya og på Måløy, og i Narvik, Horten og på Moa utenfor Ålesund. Dette er destinasjoner hvor Thon Hotels ikke har hoteller fra før og hvor vi ser nødvendigheten av å være. Norlandia Hotel Group er en gruppe som passer godt inn hos Thon Hotels, og de er eierstyrte på lik linje med oss, fortsetter Thorvaldsen.


Administrerende direktør for Norlandia Hotel Group, Morten A. Kahrs. (Foto: Norlandia)

– Mange felles verdier

– Norlandia Hotel Group er glade for å samarbeide med en stor og profesjonell aktør som Thon Hotels. Norlandia Hotel Group har fra før franchisehotellene Thon Hotel Kristiansand, Thon Hotel Otta og Thon Hotel Backlund i Levanger innlemmet i Thon Hotels-kjeden. Vår visjon er å være best i klassen, og Norlandia Hotel Group har mange felles verdier med Thon Hotels. Vi ser frem til å skape resultater gjennom arbeidsglede, vilje og engasjement, sier Morten A. Kahrs som er administrerende direktør for Norlandia Hotel Group, i en pressemelding.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her