Enomatic8 - nett

Enomatic vinsystem

Enomatic er et nytt vin-, konserverings- og vinserveringsystem. Med dette systemet kan vinen være holdbar i opptil en måned etter at vinflasken er blitt åpnet.

Publisert

Systemet er egnet for restauranten eller vinbaren som ønsker å tilby mer enn bare husets vin på glass.

Den åpnede vinflasken blir satt under trykk ved hjelp av Nitrogengass som erstatter oksygenet i flaskene. På denne måten blir den naturlige utviklingen fra vin til eddik begrenset, og vinen er holdbar i opptil en måned etter at vinflasken har blitt åpnet. Enomatic kommer også med kjøling slik at man kan justere temperaturen som vinen til enhver tid holder.

Enkel i bruk

Du programmerer inn ønsket mengde (for eksempel 12 cl.) som skal serveres hver gang man trykker på knappen, og får da alltid ut riktig mengde i glasset. På denne måten får man vin som til enhver tid er riktig konservert, riktig temperert og riktig servert.

Det er ingen tvil om at mat- og vintrendene i Norge er i ferd med å endres. Gjestene er villige til å bruke litt mer penger på å spise og drikke bedre, men de vil ha en unik opplevelse.

Med Enomatic har du muligheten til å tilby dyrere kvalitetsvin på glass fordi du ikke lenger vil ha svinn på halvfulle flasker som må kastes eller brukes i sausen. Det blir heller ikke lenger problemer med overskjenking.

Forhåndsprogrammert

Alt er forhåndsprogrammert og servitøren eller kunden trenger kun å trykke på en knapp for å få ut riktig mengde vin, til riktig pris.

Det er også mulig å programmere maskinen til å servere vinen i porsjoner på 4 cl, slik at gjesten kan få en smaksprøve av viner han ellers aldri ville ha tatt seg råd til å kjøpe.

Veiledende priser begynner på 29 000 kroner for 4-flaskersmodellen, og går opp mot om lag 80 000 kroner for 8-flaskersmodellen, avhengig av ekstrautstyr.

Det er Enomatic Norge AS som selger produktet.

Du kan lese mer om produktet på www.enomaticnorge.no eller www.enomatic.it

Powered by Labrador CMS