Du er her

Enklere med moderne betalingsterminal

NFC-teknologien i vinden om dagen. EBS (Elektroniske Betalings Systemer ) er leverandør av en moderne betalingsterminal til selvbetjente maskiner/ vendingmaskiner, altså brusmaskiner, kaffemaskiner, vareautomater o.l.
Av admin
Publisert 14.07.2013 06:45

 

– Denne betalingsterminalen heter Nayax, og har NFC-teknologi. Den er verdensledende i sitt marked, og vi har rundt 1000 lesere ute i dag med størst søkelys på vendingmarkedet.  Vi har store kunder som for eksempel Cafebar, NSB og Avinor. Med denne leseren montert på maskinen kan du også enkelt og greit få oversikt over salg og vareflyt i maskinen ved å logge deg inn på internett, forklarer Eirik Ledsten i Elektroniske Betalings Systemer.


Øker omsetningen

Han forteller at de fleste kundene opplever en økt omsetning på mellom 30 og 50 prosent. Det på grunn av at de fleste kundene har bankkortet med seg, mens de oftere og oftere er tomme for mynter i lommeboka.

– Enkelte kunder har også opplevd en dobling av salget etter å ha montert Nayax, forklarer Ledsten.


Utviklet for småhandel

Nayax kortleser er en sertifisert kortleser for småhandel, og er spesielt  utviklet for vendingmaskiner og andre selvbetjente maskiner.

– Den er både lett og montere og bruke for eieren av maskinen. Du vil få en egen konto og muligheten til å logge deg inn på Nayaxsystemet, forklarer han.

Nayax er uten PIN-pad og dermed uten behov for å taste kode. Det er bare å dra kortet og velge vare på automaten, så er handelen gjennomført.

Den tar chip, magnetstripe, kontaktløse kort (NFC) og sms, og er mottakelig for Eurocard, MasterCard og VISA. Med andre ord, alle bankkort i Norge.


Oversikt

Her har du mulighet for full oversikt over transaksjoner, maskinens status, salgsstatistikker, håndtering av internkort og mye mer. Dette vil spare kudene for mye tid og reisekostnader, da du også kan overvåke alle maskinene fra en PC med internett.

– Det er også mulighet for enkel håndtering av internkort (altså ikke bankkort, men selvpåfylte kort). Dette er en aktuell løsning i lukkede miljøer, som for eksempel kontorer, kundegrupper, etc.

Les mer på Nayax.com

Du finner også mer informasjon på EBS-as.no

"