Her er oppskriften på Perfect Serve - med Harahorn.
Og vil du ha den rødt hvitt og blått – bruk et par oppskårne jordbær i tillegg.
Perfect Serve
4 cl Harahorn Small Batch Gin
10 cl Fever Tree Tonic
Fullt med isbiter
5 Blåbær
Grapefruit zest
Miniatyrflasker hos SAS
Egentlig startet eventyret med en avtale med SAS tidligere i fjor. Flyselskapet hadde testet en del ulike nordiske gin, og valgte Harahorn som eneste gin ombord i alle sine internasjonale flygninger.
– Det er klart at når så mange mennesker får smakt på ginen vår, så gir det ringvirkninger. SAS fikk så stor pågang fra passasjerer som ville kjøpe en flaske ombord, at den nå også er til salgs fra tax-free-vognen, sier ansvarlig for eksport og nye markeder i Det Norske Brenneri, Jarle Nereng.
Les også: Eksportsuksess for Harahorn
Les også: Harahorn på SAS-flyvningene