Du er her

En ordentlig norsk 17. mai-drink

Harahorn er nå Norges mest solgte håndverksgin, og blir stadig lansert på nye markeder. Med sin rene smak av einer, frukt og krydder er den norskproduserte ginen egnet i din 17. mai-GT.
Av Morten Holt
Publisert 16.05.2018 09:00

Her er oppskriften på Perfect Serve - med Harahorn.

Og vil du ha den rødt hvitt og blått – bruk et par oppskårne jordbær i tillegg.

Perfect Serve

4 cl Harahorn Small Batch Gin

10 cl Fever Tree Tonic

Fullt med isbiter

5 Blåbær

Grapefruit zest

Miniatyrflasker hos SAS


Harahorn på flyet. (Foto: Morten Holt)

Egentlig startet eventyret med en avtale med SAS tidligere i fjor. Flyselskapet hadde testet en del ulike nordiske gin, og valgte Harahorn som eneste gin ombord i alle sine internasjonale flygninger.

– Det er klart at når så mange mennesker får smakt på ginen vår, så gir det ringvirkninger. SAS fikk så stor pågang fra passasjerer som ville kjøpe en flaske ombord, at den nå også er til salgs fra tax-free-vognen, sier ansvarlig for eksport og nye markeder i Det Norske Brenneri, Jarle Nereng.

Les også: Eksportsuksess for Harahorn

Les også: Harahorn på SAS-flyvningene

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her