Diplom is Italia1

Diplom-Is med italiensk isbarkonsept

Italiensk iskrem har i senere årene fått en kraftig vekst i Norge. Stadig flere vil nyte italiensk gelato ikke bare på ferie, men også her hjemme i Norge.

Publisert

Diplom-Is lanserer derfor det italienske barkonseptet Bella Italia - Gellato Originale i år.

- Vi lanserer ekte italiensk iskrem som er produsert i Italia for Diplom-Is, heter det i en pressemelding.

Emila Romania

Diplom Is' samarbeidspartner holder til i regionen Emila Romania, som ligger midt i Italia. Området er et eldorado for matvareproduksjon.

Her anvendes de beste råvarene i produksjonen av Italias mest kjente spekeskinke "Procuitto Crudo" og osten "Parmigiano Reggiano". Parmesan osten anvendes Latte Fesco (fersk skummet melk), og herfra har man fløte av beste kvalitet til overs for iskremproduksjon. Denne fløten anvendes i isens gelato.

Italiensk iskultur

. Den er kjent for sine gode smaker, kremete konsistens og genuine råvarekvalitet.

- Det er høye forventninger til italiensk is og vi har egenhendig vært i Italia hos vår samarbeidspartner og håndplukket et utvalg av spennende og autentiske varianter. Sortimentet består av både gelato og sorbetto. Typiske smaker er Pistacchio, Tiramisù, Nocciola, Limone og Amarena. Produktene preges av fargekombinasjoner, garnityr, bølgetopp og presenteres gjerne som små kunstverk, heter det videre i pressemeldingen.

Bella Italia - Gelato Originale er fullprofilert isbar konsept som inneholder alle driftselementer. Designuttrykket er moderne, rustikt og signaliserer ekte og kvalitet. Konseptet tilbyr også salgs- og eksponeringsløsninger.

Powered by Labrador CMS