Du er her

Dette er finalistene i Årets matgledebedrift 2019

Juryen har plukket ut seks finalister til den avgjørende finalen i Årets matgledebedrift.
Av Redaksjonen
Publisert 02.10.2019 06:42

Vinneren kåres ut fra den innsats som gjøres for å spre matglede til gjestene gjennom gode matopplevelser og inspirerende aktiviteter. Arrangøren Tine legger spesielt vekt på Tines produkter, samt den innsats som fremmes gjennom innovasjon, nytenkning og kreativitet hver dag for å spre matglede.

Dette er finalistene


Hjertet Kafe på Sykehuset Østfold Kalnes er blant finalistene i Årets matgledebedrift. (Arkivfoto: Morten Holt)

Restaurant Kokkekollektivet, Halden

Drømmehagen barnehage, Frekhaug

Scandic Hotel Nidelven, Trondheim

Ullerud sentralkjøkken, Drøbak

Hjertet kafè Sykehuset Østfold Kalnes, Sarpsborg

De 3 stuer avd. Verftsgata, Trondheim

Avgjøres 24. oktober

Kåringen av Årets Matgledebedrift 2019 skjer i forbindelse med Ostens Dag i Oslo 24. oktober 2019. Finalistene inviteres inn til Oslo på dette arrangementet.

Juryen

Juryen består av gullvinner fra Bocuse d’Or Lyon 2015, Ørjan Johannessen, og fra Tine Partner Servering: Sjef kundeutvikling Kenneth Myklebust, kokk og matfaglig ansvarlig Pål Jetmundsen og konkurranseansvarlig Brita Unnerud.

Vinneren av Årets Matgledebedrift 2018 var De 3 stuer Trondheim innovasjonssenter ved kjøkkensjef Anika Aspvik og hennes team.

Les også: Årets matgledebedrift 2018; De 3 Stuer i Trondheim

Premiene

• 1. plass: Matfaglig tur for to personer til konkurransen Bocuse d’Or Europa i juni 2020 i Tallinn, Estland
• 2. plass: Matfaglig tur for to personer til Bekkjarvik Gjestgiveri og mesterkokk Ørjan Johannessen 
• 3. plass: Matfaglig tur for to personer til Britannia Hotel og mesterkokk Christopher W. Davidsen i Trondheim