Comfort Hotel Karl Johan skal bygges ut. (Foto: Morten Holt)

Comfort Hotel Karl Johan får 83 nye rom

Comfort Hotel Karl Johan skal bygges ut. Hotellet åpnet så sent som i 2016, men etterspørselen er stor, og allerede to år senere er det bestemt at antall rom skal økes fra 181 til 264.

Publisert
Comfort Hotel Karl Johan får 83 nye rom i 2020. (Foto: Hotellet)

De 83 nye rommene skal stå ferdig i 2020.

Barception på Comfort Hotel Karl Johan. (Foto: Hotellet)

Rimelig og serviceinnstilt

– Våre gjester liker det vi gjør, og det er en herlig følelse. Å være et foretrukket service-hotell som tilbyr førsteklasses service er litt uvanlig, men jeg er sikker på at det er et vinnende opplegg som kommer til å bli mye vanligere fremover, sier hotelldirektør Petter Kristiansen, og fortsetter:

Bakgården ved Comfort Hotel Karl Johan. (Foto: Morten Holt)

– Den bevisste og moderne hotellgjesten er smart, vet hvordan den vil bruke pengene sine for å få mest mulig verdi - og det har vært ledestjernen når vi har utviklet Comfort. Her på mitt hotell får man boulevard på budsjett, midt på Karl Johan. Og snart får enda flere sjansen til å henge med oss. 83 nye rom åpnes i 2020.

Bakgård og bistro

«Kvalitet, lav pris, sentral beliggenhet og smarte løsninger er noe av det som kjennetegner Comfort Hotel, og behovet for flere rom på Comfort Hotel Karl Johan viser at konseptet «Urban easy living» er en favoritt hos gjestene», heter det i en pressemelding.

Etter utbyggingen vil hotellet ha totalt 264 rom i tillegg til restaurant, gym, musikkstudio og Barception (kombinasjonen av en bar, en resepsjon, en café, et sted du kan sjekke inn og et sted der du får kjøpt mat og drikke døgnet rundt), helt i tråd med Comfort Hotels moderne og uformelle hotellkonsept, heter det videre i meldingen.

Hotellet kan også tilby en bakgård og bistro med uteservering – rett ved hovedstadens paradegate.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS