Kantarellsuppe Campbell nett

Campbell`s lanserer classic kantarellsuppe

Campbell's kommer nå med en nyhet på det norske markedet. Classic Kantarell er meget enkel og rask å tilberede. Suppen skal kun varmes.

Publisert

Campbell's konsentrerte supper ble produsert så tidlig som i 1897 i USA, og sortimentet utvikles stadig for å tilpasses det nordiske markedet. I tillegg til de populære smakene asparges, tomat, champignon, kylling og oksehale, lanseres nå Classic Kantarellsuppe.

Campbell's supper er meget enkle og raske å tilberede. Samtlige supper er konsentrerte og skal spes med vann eller melk og deretter kun varmes opp. De selges alle i 295g bokser med easy-open lokk, og gir 6 dl suppe (ca. 2 porsjoner).

Campbell's supper kan serveres som de er med ulikt tilbehør, men kan og gjerne brukes som base i sauser, gryter og gratenger. For å piffe opp kantarellsuppen ytterligere, prøv smørstekte kantareller, eller topp med litt bacon.

Det er Haugen-Gruppen som importerer suppen til Norge.

Webside: www.haugen-gruppen.no

Powered by Labrador CMS